«Η Καϊλή πρέπει να είναι σπίτι με το παιδί της», λέει ο νέος δικηγόρος της

Σβεν Μαρί: «Θα ζητήσουμε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους»

Ενώπιον των βελγικών αρχών η Εύα Καϊλή που θα αιτηθεί να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Κατά μία ώρα καθυστέρησε η ακρόαση της Εύας Καϊλή, του Μαρκ Ταραμπέλα και του Αντόνιο Παντσέρι, όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο Δικαστικό Μέγαρο των Βρυξελλών ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο ένας εκ των συνηγόρων της Ελληνίδας ευρωβουλευτή.

Εύα Καϊλή: 10 Ευρωβουλευτές καταγγέλλουν τις συνθήκες κράτησής της

Από την πλευρά του, ο νέος Βέλγος συνήγορός της Σβεν Μαρί δήλωσε ότι θα ζητηθεί η πελάτισσά τους να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, καθώς επίσης και ότι η κατάσταση για την ίδια είναι δύσκολη κι αυτό γιατί πρόκειται για μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών.

Εύα Καϊλή: Ποιος είναι ο διαβόητος δικηγόρος της, Σβεν Μαρί

«Θα ζητήσουμε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι. Το θέμα της κράτησης της κυρίας Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σβεν Μαρί.

Σβεν Μαρί

O 52χρονος ποινικολόγος Σβεν Μαρί, γνωστός ως «δικηγόρος του διαβόλου»- φωτογραφία ΑΡ

Σημειώνεται ότι από τη σημερινή διαδικασία απουσιάζει ο Βέλγος εισαγγελέας διαφθοράς, Μισέλ Κλέζ, που ήταν και ο επικεφαλής της επιχείρησης που οδήγησε στο σκάνδαλο του QatarGate. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του Star στις Βρυξέλλες  Μαρίας Ψαρά στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ανακριτής απουσιάζει μετά το αίτημα εξαίρεσης που κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος του συλληφθέντα για το σκάνδαλο ευρωβουλευτή, Μαρκ Ταραμπέλα. Κατηγορούν τον ανακριτή ότι δεν είναι αμερόληπτος και ότι έχει παραβιάσει το τεκμήριο της αθωότητας και ζητούν την απομάκρυνσή του από την έρευνα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top