Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή με απόφαση των δικαστικών αρχών στο Βέλγιο

Απορριπτική η απόφαση στο αίτημα προσωρινής αποφυλάκισης

Εύα Καϊλή: Τι μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες, Μαρία Ψαρά, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, για το αίτημα αποφυλάκισής της 

Παραμένει σε ισχύ η προφυλάκισή της Ελληνίας ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απορρίφθηκε από τις βελγικές αρχές το αίτημα αποφυλάκισής της, όπως αποφάσισαν πριν από λίγο οι δικαστικές αρχές του Βελγίου. 

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το ζήτημα από τη βελγική δικαιοσύνη.   

«Η Καϊλή πρέπει να είναι σπίτι με το παιδί της», λέει ο νέος δικηγόρος της

Προηγουμένως ο νέος Βέλγος δικηγόρος της, Σβεν Μαρί, ο αποκαλούμενος και «συνήγορος του διαβόλου», είχε δηλώσει ότι θα ζητηθεί η πελάτισσά του να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, καθώς και ότι η κατάσταση για την ίδια είναι δύσκολη καθώς πρόκειται για μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών. 

Εύα Καϊλή: Ο «δικηγόρος του διαβόλου» αναλαμβάνει την υπεράσπισή της

Να σημειωθεί επίσης ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής έχει καταγγείλει κακομεταχείριση στις φυλακές του Βελγίου, ακόμα και βασανιστήρια.    


Εύα Καϊλή: Οι καταγγελίες για βασανιστήρια - Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Μία ερμηνεία για το γεγονός ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμη απόφαση για την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισής της είναι ότι αύριο αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η απόφαση για τον Ταραμπέλα, οπότε θεωρείται πιθανό να εκδοθεί κοινή ανακοίνωση και για την περίπτωση της Εύας Καϊλή.       

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top