Καθαρά Δευτέρα: Με βροχές και χιόνια το πέταγμα του χαρταετού

Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα – Έως τους 18◦C ο υδράργυρος

Ανοιξιάτικος θα είναι σήμερα ο καιρός με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο. Ωστόσο το σκηνικό θα αλλάξει άρδην από την Πέμπτη, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για άστατο καιρό ακόμα και την Καθαρά Δευτέρα

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Σήμερα, Παρασκευή, ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει παντού με μοναδική παραφωνία την αυξημένη υγρασία κατά τις πρωινές ώρες και την περιορισμένη ορατότητα. 

Τουρισμός:  Για νέο ρεκόρ πάει η φετινή σεζόν  

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, 5 – 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 14 – 17 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, καιρός θα είναι καλός στο σύνολο του νομού, οι άνεμοι μέτριας έντασης και ο υδράργυρος το μεσημέρι στους 17-18 βαθμούς στο κέντρο της πόλης. 

Ονειρικές εκδρομές κοντά στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με κυρίαρχο τον ήλιο, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς 3 - 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 16 - 17 βαθμούς. Το κρύο νωρίς το πρωί είναι τσουχτερό. Στην Τρίπολη το θερμόμετρο νωρίς το πρωί κατέγραψε -5 βαθμούς Κελσίου, -4 στη Φλώρινα και στο Κάτω Νευροκόπι.

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

Ωστόσο ο ανοιξιάτικος καιρός δε θα διαρκέσει πολύ. Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδα θα αλλάξει εντελώς το σκηνικό, με αποτέλεσμα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο καιρός να είναι άστατος. 

3+1 προορισμοί κοντά στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Σύμφωνα με τον κύριο Μαρουσάκη, τα πρώτα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν αρκετές βροχές, πτώση της θερμοκρασίας, ακόμα και χιόνια στα ορεινά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top