Κακοκαιρία: 40 περιπατητές εγκλωβισμένοι στο καταφύγιο της Δίρφυς

Οι 40 επιβάτες επιστρέφουν με τα πόδια στη Στενή

Ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς εξηγεί πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία «Barbara» στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ισχυρές χιονοπτώσεις πλήττουν εν μέσω της κακοκαιρίας Barbara τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια. Πυκνό χιόνι πέφτει αυτή την ώρα σε όλα τα χωριά του Δήμου με τα μηχανήματα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου να προσπαθούν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Κακοκαιρία Barbara: Έφθασε και στην Αττική!

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr  40 επιβάτες ειχαν φθάσει με πούλμαν στο καταφύγιο της Δίρφυς ωστοσο στη συνέχεια το πούλμαν ακινητοποιήθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και οι 40 επιβάτες αυτή τη στιγμή επιστρέφουν με τα πόδια στην Στενή.

Την ίδια ώρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα με σφοδρές χιονοπτώσεις πλήττουν την κεντρική βόρεια και νότια Εύβοια χωρίς να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα.

Στην κοινότητα Σέτας τα ξημερώματα της Κυριακής υπήρξε ολιγόωρη διακοπή ρεύματος η οποία αποκαταστάθηκε γρήγορα. Στο σημείο βρίσκονται σε επιφυλακή συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top