Σε κάθειρξη πέντε ετών καταδικάστηκε ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μιας 6χρονης

Ένοχος κατά πλειοψηφία κρίθηκε ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ που δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό για τη σεξουαλική κακοποίηση μίας 6χρονης από το 2011 έως το 2013. Σημειώνεται ότι τρεις ένορκοι είχαν την άποψη να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών. Η έδρα αποφάσισε ποινή κάθειρξης πέντε ετών. 

O εισαγγελέας πρότεινε να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, ωστόσο κατά πλειοψηφία του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της παραβίασης εύλογης διάρκειας της δίκης. O καταδικασθείς έχει δικαίωμα μετά από δύο χρόνια να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Την ενοχή του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ πρότεινε ο εισαγγελέας

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του στις 30 Ιανουαρίου 2023 και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο κατηγορούμενος διακατέχεται από έναν διαταραγμένο σεξουαλικό κόσμο με απουσία ενοχών. Ο ίδιος στην απολογία του είχε υποστηρίξει με θράσος ότι κάποιοι προσπάθησαν και δημιούργησαν ψευδείς εικόνες και αναμνήσεις στο παιδί. 

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης

Ο 72χρονος σήμερα μουσικός κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών την περίοδο 2007-2015. Τότε τα παιδία ήταν ηλικίας από 5 έως 13 ετών.

Συνολικά 10 καταγγελίες για βιασμό σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Συγκεκριμένα κατηγορείται για γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Δίκη ντράμερ: «Έβγαλε στην κόρη μου τα πιο διαστροφικά του ένστικτα»

Οι ασελγείς αυτές πράξεις τελέστηκαν σε δύο κάμπινγκ του Νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε ο μουσικός, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Ο ντράμερ έχει ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 12ετή κάθειρξη για αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού, ωστόσο δεν έχει εκτίσει την ποινή του, καθώς η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη και εκκρεμεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top