Την ενοχή του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ πρότεινε ο εισαγγελέας

Δικάζεται για ασέλγεια σε 6χρονη - Τι είπε ο ίδιος

Την ενοχή του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη σεξουαλική κακοποίηση μίας 6χρονης από το 2011 έως το 2013 ζήτησε σήμερα ο εισαγγελέας. 

Λίγη ώρα νωρίτερα στην απολογία του ο μουσικός είχε υποστηρίξει με θράσος ότι κάποιοι προσπάθησαν και δημιούργησαν ψευδείς εικόνες και αναμνήσεις στο παιδί. 

Χωρίς να δεχθεί ότι έχει γίνει το παραμικρό και χωρίς να δείξει κάποιο ίχνος μεταμέλειας ο πρωτόδικα καταδικασμένος μουσικός, υποστήριξε οτι όλα όσα λέει το παιδί είναι ανακριβή και τα απέδωσε στην οργιώδη φαντασία του. 

Μάλιστα ο κατηγορούμενος στην απολογία του είπε ότι όλα έχουν γίνει από την μητέρα του παιδιού και τον σύντροφό της επειδή δεν πήγε να καταθέσει υπέρ τους σε μία αντιδικία που είχαν με συγγενικό τους πρόσωπο. Ο 72χρονος στην απολογία του μεταξύ άλλων υποστήριξε:

«Και ας πούμε ότι εγώ ενόχλησα το παιδί. Στην βεράντα μου; Μπροστά σε όλα τα σπίτια;» ενώ για να πείσει δικαστές και ένορκους μίλησε για διάγνωση ειδικών:

«Έχω περάσει από 4 ψυχιάτρους. Όλοι έχουν διαγνώσει το ίδιο πράγμα. Κανένα ίχνος παιδοφιλίας». 

Η απόφαση αναμένεται την Παρασκευή με την αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης να πούμε τέλος οτι ο εισαγγελέας έχει ζητήσει την ενοχή του και ανάφερε χαρακτηριστικά ότι ο κατηγορούμενος διακατέχεται από έναν διαταραγμένο σεξουαλικό κόσμο με απουσία ενοχών. 
Την ενοχή του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ πρότεινε ο εισαγγελέας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top