Δίκη ντράμερ: «Έβγαλε στην κόρη μου τα πιο διαστροφικά του ένστικτα»

Η μητέρα της ανήλικης ξέσπασε σε κλάματα στο δικαστήριο

Στο εδώλιο του εφετείου βρέθηκε σήμερα ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ 

Δάκρυσε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο δικαστήριο η μητέρα της ανήλικης που φέρεται να ασέλγησε πάνω της ο ντράμερ Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η κόρη μου δεν έζησε φυσιολογική ζωή, γιατί υπήρξε ένας άνθρωπος έβγαλε πάνω της τα πιο διαστροφικά του χαρακτηριστικά».

Στη φυλακή ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Ειδικότερα, ξεκίνησε σήμερα με τη συγκεκριμένη κατάθεση η δίκη σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 69χρονος μουσικός φέρεται να ασέλγησε στο συγκεκριμένο κορίτσι το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.

Ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος των Πυξ Λαξ μεταφέρθηκε στα δικαστήρια από τις φυλακές, στις οποίες βρίσκεται από τον περασμένο Μάιο, υπό καθεστώς προσωρινής κράτησης για άλλη δικογραφία.

Ο κατηγορούμενος προσήλθε στο δικαστήριο φορώντας βερμούδα. Σύμφωνα με την υπεράσπισή του δεν ευθύνεται ο ίδιος για αυτό αλλά η διοίκηση των φυλακών.

Δίκη ντράμερ: Για πρώτη φορά ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το θύμα του

Τελικά όμως, μετά από διακοπή της δίκης για μια ώρα, ο 69χρονος εμφανίστηκε με πουκάμισο και παντελόνι.

Αξίζει να αναφερθεί πως μέσω του δικηγόρου του, ο κατηγορούμενος ζήτησε να τον εξετάσει πραγματογνώμονας ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι παιδόφιλος.

Η μητέρα της κοπέλας είπε πως: «Το Πάσχα του 2013 είχαμε πάει στο εξοχικό μας στον Ωρωπό. Τότε η κόρη μου ήταν 8 ετών. Τη Δευτέρα του Πάσχα, όταν εγώ είχα επιστρέψει στην Αθήνα, ο σύζυγός μου άκουσε τον πατέρα του άλλου κοριτσιού να φωνάζει στο παιδί να φύγει από το σπίτι του κατηγορούμενου. Αυτό το περιστατικό με θορύβησε. Επανέφερα στη μνήμη μου κάτι που μου είχε πει η κόρη μου: «Μαμά ο κ. Γιώργος του αρέσει να του γαργαλάνε τη κοιλίτσα». Δεν ήθελα να πονηρευτώ. Ήταν ένας άνθρωπος φιλικός σαν όλους τους άλλους έπαιζε μαζί με τα παιδιά. Αυτό βέβαια σε ένα υπερβολικό βαθμό. Θυμήθηκα ότι σε ένα κάμπινγκ που μας είχε καλέσει έπαιζε με όλα τα παιδιά. Ήταν όλα δίπλα του σαν μελισσούλες…».

Νέα ποινική δίωξη στον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Πρόσθεσε ότι «Ρώτησα την κόρη μου τι ακριβώς εννοούσε με αυτό που είχε πει. Άρχισε να μου αναπτύσσει μια κατάσταση που μου έφυγαν τα πόδια. Μου είπε ότι είχε βάλλει το χέρι του στα γεννητικά της όργανα και ότι έβαλε το χέρι της να πιάσει τα δικά του. Σοκαρίστηκα, σκέφτηκα να επικοινωνήσω με το πατέρα της και τη μητέρα της άλλης κοπέλας να πάμε στην αστυνομία (….) Πήρα τηλέφωνο στην υπηρεσία ανηλίκων και μου είπαν ότι έχουν υπάλληλο που είναι εξειδικευμένος να παίρνει καταθέσεις από ανήλικα για τέτοιες περιπτώσεις. Στη πορεία η μητέρα της άλλης ανήλικης άρχισε να μου τα μασάει. Μου έλεγε ότι δεν θα πάει στην αστυνομία, ότι το παιδί της θα εκτεθεί. Εγώ σκέφτηκα τότε ότι δε γνωρίζει πως γίνονται αυτά τα πράγματα».

Η μάρτυρας είπε ότι ο κατηγορούμενος της τηλεφώνησε και της είπε «Τι πας να κάνεις; Θα κλείσουνε σπίτια, θα με πας στην αστυνομία;»

Πέντε γυναίκες καταγγέλλουν τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για βιασμό

Συνεχίζει να συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας καθώς περιέγραψε ότι «Η κόρη μου έδωσε όμως και άλλες λεπτομερές στις αρχές» είπε η μητέρα της ανήλικης για να συνεχίσει: «Σε δεύτερη φάση εξετάστηκα και εγώ σαν μάρτυρας. Ήταν για μένα μια οδυνηρή εμπειρία. Έδωσα την κατάθεσή και η επόμενη σκέψη μου ήταν τα θα κάνω με το παιδί μου. Είχε εκδηλώσει νυχτερινή ούρηση. Σκέφτηκα ότι πρέπει να τη πάω σε ειδικό. Ένιωθε ντροπή. Το παιδί μου είπε ότι κάθονταν μαζί του στο τραπέζι έξω στην αυλή και της έδειχνε ο κατηγορούμενος στο υπολογιστή ταινίες και συναυλίες των Πυξ Λαξ. Της αποσπούσε τη προσοχή με αποτέλεσμα το παιδί να μη καταλαβαίνει τι είναι αυτό που της κάνει. Το παιδάκι που να ξέρει ότι ο οικογενειακός μας φίλος δεν πρέπει να την πιάνει έτσι. Σιγά - σιγά το παιδί απελευθερώθηκε από τα ενοχικά συναισθήματα που είχε. Μπορεί να μην βιάστηκε αλλά βιάστηκε το αίσθημα εμπιστοσύνης στους μεγάλους ανθρώπους. Η κόρη μου δεν έζησε φυσιολογική ζωή. Γιατί υπήρξε ένας άνθρωπος που βρέθηκε να ασκήσει τα πιο διαστροφικά του χαρακτηριστικά πάνω της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top