Σοκάρει η μητέρα του 4χρονου: «Η γιαγιά κυκλοφορούσε γυμνή»

Τι ανέφερε στην κατάθεσή της για την κακοποίηση του παιδιού

Τις στιγμές φρίκης που έζησε ο 4χρονος γιος της στα χέρια του πατέρα του και της γιαγιάς του περιέγραψε με τα πιο γλαφυρά χρώματα στους αστυνομικούς κατά την κατάθεσή της η μητέρα, η οποία κατήγγειλε την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού της. 

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η ίδια αντιλήφθηκε πως το παιδί της έφερε σημάδια σε όλο του το σώμα και άρχισε να εκφράζει μια ασυνήθιστη για την ηλικία του σεξουαλική συμπεριφορά. 

«Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη ''βίδα''» - Σοκαριστικές περιγραφές από 4χρονο

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρώτη φορά παρατήρησε σημάδια στο μέτωπο του παιδιού όταν το παρέλαβε από τον πατέρα του, με τον οποίο έχουν χωρίσει, και πήγαν σούπερ μάρκετ. 

«Έβγαλε το καπέλο και είδα ότι ήταν χτυπημένος στο μέτωπο από την αριστερή πλευρά. Τότε του είπα να σηκώσει τη μπλούζα του και διαπίστωσα ότι ήταν χτυπημένο και στο στέρνο. Στη συνέχεια, όταν πήγαμε σπίτι και τον έκανα μπάνιο είδα ότι ήταν χτυπημένος στα πόδια και στα χέρια», κατήγγειλε η μητέρα στις αρχές Ιουλίου.

Επίσης το αγοράκι δεν είχε όρεξη να φάει, ήταν συνεχώς στεναχωρημένο και δεν μιλούσε. Έκλαιγε στον ύπνο του και πεταγόταν μέσα στη νύχτα, ενώ είχε αναπτύξει περίεργη σεξουαλική συμπεριφορά για την ηλικία του. 

«Στις 6 Ιουλίου είδα το παιδί ξαπλωμένο, γυμνό στο κρεβάτι και να παίζει με το μόριο του. Τότε, τον ρώτησα τι κάνει και μου είπε ότι ο μπαμπάς έκανε έτσι και ότι τον ακούμπησε με το μόριό του, το οποίο ο μικρός λέει βίδα, στον πισινό του», φέρεται να κατέθεσε η μητέρα.

Σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου: «Η γιαγιά κυκλοφορούσε συνέχεια γυμνή»

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε αρχίσει να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς σε κάθε βιντεοκλήση που έκανε με τον μικρό όταν βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του, εκείνος ήταν γυμνός. 

Στην κατάθεσή της, η 38χρονη μιλά και για τη γιαγιά του μικρού, η οποία, σύμφωνα με τις περιγραφές του ανήλικου, κυκλοφορούσε συνέχεια γυμνή στο σπίτι, τον χτυπούσε και τον φιλούσε στα γεννητικά του όργανα.

Το παιδί εξέτασε παιδοψυχολόγος, η οποία διαπίστωσε πως ο 4χρονος είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα και τη γιαγιά του.

Το αγοράκι αποκάλυψε ότι ο πατέρας τον ανάγκαζε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα και ότι του έκοβε το παντελόνι με ψαλίδι. 

Σε ένα άλλο σημείο της εξέτασής του, το παιδί ανέφερε πως ο πατέρας του τον πόνεσε με τη «βίδα» του, όπως αποκαλεί το ανδρικό γεννητικό μόριο, που την έβαλε «σιγά-σιγά».

Φέρεται επίσης να είπε πως όταν έπαιζαν με τη… «βίδα» ο μπαμπάς του το βιντεοσκοπούσε, ενώ η γιαγιά έβαζε το στήθος στο στόμα του παιδιού και είχε βάλει… «κόκκινο κραγιόν», στο μόριό του με τα χείλη της. 

Πατέρας και γιαγιά φέρονται επίσης να χτυπούσαν το παιδί στο πρόσωπο και στα γεννητικά του όργανα. 

Σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου: «Όλα είναι ψέματα»

Από την πλευρά του, μέσω του δικηγόρου του, ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζει ότι όλα όσα καταγγέλλονται είναι ψέματα για να πάρει την επιμέλεια η πρώην σύζυγός του και να μην τον αφήσει να βλέπει το παιδί. 

«Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς. Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί η γονεϊκή αποξένωση και από τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάσθηκε η έγγαμη συμβίωση, έχουν δε εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που το αποδεικνύουν», ανέφερε μιλώντας στο Mega η Μαρία Χατζηχαρίση, δικηγόρος του πατέρα του 4χρονου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top