Γιος ιερέα κατηγορείται ότι βίαζε τον 4χρονο γιο του, παρουσία της γιαγιάς

Απίστευτη καταγγελία φρίκης στη βόρεια Ελλάδα - Τραβούσαν και βίντεο

Βίντεο για την υπόθεση-σοκ που βλέπει το φως της δημοσιότητας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Απίστευτη καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας για ένα μικρό παιδάκι. Ένας πατέρας στη Βόρεια Ελλάδα, γιος ιερέα, κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον γιο του, πριν καν κλείσει τα 4 χρόνια του, με τη γιαγιά, χήρα ιερέα, παρούσα στην αδιανόητη πράξη.

Ξάνθη: Πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε επί πέντε χρόνια την κόρη του

«Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα φτάσει να κακοποιεί το ίδιο του το παιδί. Μιλάμε για ένα τέρας. Στη φυλακή θέλω να μπουν και αυτός και η μάνα του. Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου. Νιώθω οργή» δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

Η μητέρα του παιδιού εχει πάρει διαζύγιο απο τον πατέρα. Ο μικρούλης άλλαξε συμπεριφορά αμέσως μετά τις διακοπές που είχε πάει με τον 38χρονο πατέρα του.

«Το μέτωπο του ήταν χτυπημένο, στο στέρνο, στα πόδια του, στα χεράκια του. Ταραζόταν το παιδί, ένιωθε βρώμικο. Μου έλεγε "μαμά μπάνιο". Το παιδί ήταν πολύ νευρικό και ανήσυχο. Ηταν θυμωμένο και μου έλεγε "γιατί μαμά με έδωσες"» αναφέρει η μητέρα, η οποία αντικρίζοντας το παιδί της σε αυτήν την κατάσταση, απευθύνθηκε στις Αρχές.

Σύμφωνα, εξάλλου, με το Mega, χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό ώστε το παιδί να περιγράψει στους ειδικούς τα όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του.

Ψυχολόγος: Θέλεις να πας στο σπίτι του μπαμπά;

Παιδί: Όχι, με μαλώνει. «Παιδί κακό», με έλεγε.

Ψυχολόγος: Ξέρεις τι είναι αυτό; (σ.σ. του δείχνουν φωτογραφία ανδρικού μορίου)

Παιδί: Αυτό είναι «βίδα». Αυτή είναι μικρή «βίδα» και αυτή είναι μεγάλη «βίδα». Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη «βίδα». Στο σχολείο δεν θέλω να ξαναπάω, γιατί θα με πάρει ο μπαμπάς. Δεν θέλω να ξαναπαίξω τέτοια παιχνίδια.

Ψυχολόγος: Σε μαλώνει ο μπαμπάς;

Παιδί: Μου έδωσε σφαλιάρα. Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στη γιαγιά όταν παίζαμε «κλέφτες και αστυνόμοι».

H μητέρα του παιδιού, αναφερομένη στον άντρα της και τον χαρακτήρα του, καθώς έχει καταγγείλει και την κακοποίησή της από αυτόν, λέει αναστατωμένη και κλαίγοντας:

«Ο άνθρωπος αυτός δεν έδειχνε τον πραγματικό του εαυτό. Έδειχνε ότι ήταν καλός άνθρωπος γιατί καταγόταν από καλή οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν ιερέας, η μάνα του παπαδιά. Όταν έμεινα έγκυος άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα…».

Κως: 23χρονος ομολόγησε ότι βίασε 8χρονο -«Συγγνώμη, δε θα το κάνω ξανά...»

«Οι πράξεις βιντεοσκοπούνταν»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της μητέρας του αγοριού, Γιάννης Μαρακάκης, σημειώνει πως από την εξέταση του παιδιού προέκυψε πως τα όσα βίωσε, βιντεοσκοπούνταν.

«Την υπόθεση την ανέλαβε το γραφείο μου μετά από τρεις εβδομάδες έρευνας για να διαπιστώσουμε αν αυτά που έλεγε το παιδάκι και η μητέρα του, αγγίζουν την αλήθεια γιατί δεν μπορούσαμε να τα συλλάβουμε. Ήμουν δύσπιστος, είχα επιφυλάξεις για τι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει», τονίζει.

Και συμπληρώνει: «Έχουμε επικοινωνήσει με τον ανακριτή, έχουν δρομολογηθεί όσα πρέπει, ελέγχονται οι ηλεκτρονικές συσκευές. Το κατηγορητήριο αφορά και πορνογραφία εκτός των άλλων. Μετά την καταγγελία της μάνας, η πολιτεία εξέτασε το παιδί με την παρουσία παιδοψυχολόγου, κοινωνικού λειτουργού και ανακριτικών υπαλλήλων. Όσα είπε το παιδί, τα είπε μπροστά από κάμερα. Εκεί, διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος είναι σφιγμένος όταν είναι μπροστά από την κάμερα και ρωτούσε αν είναι απαραίτητη η κάμερα. Τότε κατάλαβαν ότι τα "παιχνίδια" με τον πατέρα του προβάλλονταν στην τηλεόραση. Το υλικό αυτό βιντεοσκοπείτο και μετά γινόταν προβολή».

Σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη, «οι εκθέσεις είναι κατηγορηματικές ότι όσα κατέθεσε αποτελούν αυθεντικά δικά του βιώματα».

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ' εξακολούθηση για γενετήσιες πραξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών καθώς και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών. Αναμένεται ο 38χρονος να κληθεί σε απολογία και τότε θα κριθεί εάν θα προφυλακιστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top