Κως: 23χρονος ομολόγησε ότι βίασε 8χρονο -«Συγγνώμη, δε θα το κάνω ξανά...»

Οδήγησε το παιδί σε χωράφι και το βίασε

Κως βιασμός ανήλικου

Στις 6 Φεβρουαρίου θα δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου ένας 23χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 8χρονου αγοριού στην Κω.

Κρήτη: «Η κόρη μου βιάστηκε σε τουαλέτα διαδοχικά από τρεις ανήλικους»

Ο 23χρονος έχει ήδη παραδεχτεί την πράξη του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, από το οποίο εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό η υπόθεσή του, τον Ιανουάριο του 2021.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο δράστης, πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούνταν για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 χρόνια, πράξεις για τις οποίες στις 12 Ιανουαρίου 2021 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, «υιοθετώντας» την εισαγγελική πρόταση, τον έκρινε ομόφωνα ένοχο, χωρίς να του αναγνωρίσει κάποιο ελαφρυντικό.

Έτσι επιβλήθηκε στον 23χρονο ποινή κάθειρξης 10 ετών για κάθε πράξη (οι δικαστές μειοψήφησαν ζητώντας να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών για την κάθε κατηγορία), δηλαδή κατά συγχώνευση καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο 23χρονος άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής.

Ρόδος: Νεαροί κατηγορούνται για σεξουαλική εκμετάλλευση 13χρονης

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2019, οπότε και καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Κω. Ακολούθησε η σύλληψη του 23χρονου, η άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος, και η προσωρινή φυλάκισή του η οποία και συνεχίζεται έως σήμερα.

Το χρονικό της φρίκης - «Συγγνώμη, δε θα το κάνω ξανά»

Η παραπομπή σε δίκη της υπόθεσης έγινε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, σύμφωνα με το οποίο ο 23χρονος κατηγορείται ότι στις 19 Ιουλίου 2019, αφού οδήγησε τον ανήλικο σε άγνωστη τοποθεσία μέσα σε χωράφι, κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης,το έριξε στο έδαφος. Ακινητοποίησε το παιδί σφίγγοντάς του τα χέρια και κλείνοντάς του το στόμα, και το βίασε.

Λαμία: 29 χρόνια φυλακή στον παππού που βίαζε τα εγγόνια του

Ενώπιον του πρωτόδικου δικαστηρίου όπου βρέθηκε ο 23χρονος αλλοδαπός κατά την απολογία του, αποδέχτηκε τις πράξεις του και παραδέχτηκε πως διέπραξε τα όσα του καταλογίζονται, ωστόσο ζήτησε... «συγγνώμη» και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top