Κρήτη: «Η κόρη μου βιάστηκε σε τουαλέτα διαδοχικά από τρεις ανήλικους»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Θύμα πολλαπλών βιασμών από τέσσερις ανηλίκους καταγγέλλει πως έπεσε μια μαθήτρια, μόλις 12 ετών, στην Ιεράπετρα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η μητέρα της, η οποία είναι εκπαιδευτικός. 

Ο εφιάλτης της 12χρονης μαθήτριας από την Ιεράπετρα ξεκίνησε το 2020. Όπως κατήγγειλε η μητέρα της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού από ένα 15χρονο τότε μαθητή Α’ Λυκείου. 

«Την κάλεσε να μιλήσουν σε ένα γιαπί, σε μία οικοδομή κοντά στο σχολείο της κόρης μου. Ακολούθησε η κόρη μου, αυτός όμως είχε παρέα γύρω στα 10 με 15 άτομα παιδιά συνομήλικα, οι οποίοι παρέμειναν στον ίδιο χώρο. Εκεί έγινε ο πρώτος βιασμός της κόρης μου» περιέγραψε η μητέρα. 

Βούρκωσε η Κουτσελίνη με την εξομολόγηση της μητέρας της 12χρονης

Το ίδιο καλοκαίρι το παιδί πήγε σε πάρτι γενεθλίων ενός 15χρονου. Εκεί βιάστηκε, όπως καταγγέλλει η μητέρα, στην τουαλέτα διαδοχικά από τρεις ανήλικους, με πρόσχημα το γνωστό παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια».

«Η δοκιμασία σε περίπτωση που έχανε το κορίτσι, ήταν είτε να πιει ένα ολόκληρο ποτήρι από αλκοολούχο ποτό, είτε να πιει ένα κρεμοσάπουνο ή να προβεί σε μία σεξουαλική πράξη. Κι αυτό που ακολούθησε ήταν να βιαστεί από τους τρεις τους διαδοχικά. Ξυλοδαρμός πρώτα και ακολουθούσε βιασμός» ήταν η ανατριχιαστική περιγραφή της μητέρας. 

Από τότε το άτυχο κορίτσι άρχισε ξαφνικά να κλείνεται στον εαυτό του και να διαταράσσεται σοβαρά ο ψυχισμός του. Χρειάστηκε ακόμα να νοσηλευτεί και ν΄ ακολουθήσει βαριά φαρμακευτική αγωγή.

«Σπάστε τη σιωπή...» και για τους γονείς το μήνυμα είναι να είναι δίπλα κι όχι απέναντι από τα παιδιά τους. Δυστυχώς ο βιασμός είναι ένα από τα βίαια εγκλήματα και αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στη ψυχή ενός θύματος, είπε η ψυχολόγος Αναστασία Μοσχονά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top