Έκαιγαν χαρτονομίσματα από τις ληστείες τους για να ανάψουν... τσιγάρα

Στα χέρια της αστυνομίας σπείρα διαρρηκτών

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (15/1/23)

Προκλητικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβαζαν τα μέλη σπείρας διαρρηκτών, που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία. Κατηγορούνται για δεκάδες κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια σε όλη την Ελλάδα, με κέρδη εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Είχαν βρει τρόπο να παραβιάζουν πόρτες με... τραπουλόχαρτα.

Τα μέλη της σπείρας, που αλώνιζαν σε 24 πόλεις της Ελλάδας, αναρτούσαν βίντεο στα οποία απεικονίζονται να καίνε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, μόνο και μόνο για να ανάψουν το τσιγάρο τους. 

Μέλη σπείρας διαρρηκτών άναβαν τα τσιγάρα τους καίγοντας χαρτονομίσματα

Μέλη σπείρας διαρρηκτών άναβαν τα τσιγάρα τους καίγοντας χαρτονομίσματα / Φωτογραφία από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε άλλα στιγμιότυπα, που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star και ο Παναγιώτης Μπούσιος, φαίνονται να οδηγούν πανάκριβα, «πειραγμένα» αυτοκίνητα και να κρατούν πακέτα με δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, που τους παρακολουθούσαν από το καλοκαίρι, ταυτοποίησαν 63 περιπτώσεις διαρρήξεων στις οποίες εμπλέκονται. Τους έπιασαν στα «πράσα» μέσα στα πολυτελή σπίτια τους.

Σπείρα διαρρηκτών επιδείκνυε τη λεία της στα social media

Σπείρα διαρρηκτών επιδείκνυε τη λεία της στα social media / Φωτογραφίες από το δελτίο ειδήσεων του Star

Σπείρα διαρρηκτών επιδείκνυε τη λεία της

Άνοιγαν τις πόρτες των σπιτιών με... τραπουλόχαρτα - Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Όλους αυτούς τους μήνες, έχοντας κλέψει ακόμα και λίρες ή ρολόγια αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, είχαν την άνεση να διασκεδάζουν σε νυχτερινά κέντρα. Άλλωστε, οι δουλειές πήγαιναν καλά, αφού είχαν καταφέρει να παραβιάζουν πόρτες με... τραπουλόχαρτα.

Ακολουθεί ενδεικτικός διάλογος δύο γυναικών, μελών της σπείρας: 

Γυναίκα Μέλος: Να ανοίξω; Εντάξει, άνοιξα με την ταυτότητά μου όμως για…

Γυναίκα Μέλος: Πάλι την άνοιξες;

Γυναίκα Μέλος: Ναι

Γυναίκα Μέλος: Ωραία, να σε μάθω κορίτσι μου, να σου εγώ πώς είναι. Θα πάρεις την τράπουλα, θα την βάλεις ακριβώς άμα είναι μια – δυο κλειδωμένη. Άμα τη σηκώσεις, τακ έχει...

Γυναίκα Μέλος: Αυτό το καταλαβαίνω… Καταλαβαίνω άμα είναι κλειδωμένη.

Γυναίκα Μέλος: Έχει δυο θα σε μάθω γω, θα ξεκινήσεις από κάτω, ξεκίνα κορίτσι μου.

Η σπείρα με τις έξι γυναίκες και τους τέσσερις άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές κατέσχεσαν και τα τέσσερα πολυτελή οχήματά τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top