Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση στην αίθουσα - Έφυγε κλαίγοντας η Παπαχαραλάμπους

Ο ηθοποιός κατηγορεί τον δικηγόρο των μηνυτριών για οργανωμένο σχέδιο

Αιφνιδίασε σήμερα το δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης, ζητώντας να απολογηθεί συμπληρωματικά πριν από την αγόρευση του εισαγγελέα.Το αίτημά του έγινε ομόφωνα δεκτό από το δικαστήριο.

Ο ηθοποιός ανέβηκε στο ειδώλιο και προσκόμισε έγγραφα, που όπως είπε, αποδεικνύουν ότι ο δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Αλέξανδρος Μίντζιας, είναι συνέταιρος με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους σε εταιρεία που προωθεί καλλιτέχνες. 

O Πέτρος Φιλιππίδης κατηγόρησε τον δικηγόρο των θυμάτων Α. Μίντζια για οργανωμένο σχέδιο9 εξόντωσής του - Eurokinissi

Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η δικηγόρος του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου, υποστήριξε πως έδρα της εταιρείας εμφανίζεται το δικηγορικό γραφείο του κ. Μίντζια και πως σκοπός της εταιρείας είναι η στήριξη καλλιτεχνών, η οργάνωση της προβολής και της δημοσιότητάς του και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Πρόσθεσε ότι πελάτες του είναι διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί. 

«Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη, ό,τι έχει απομείνει από αυτό» - Η απολογία του

Δίκη Φιλιππίδη: Έφυγε κλαίγοντας η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους 

Στο άκουσμα όλων αυτών, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία βρισκόταν μέσα στην αίθουσα, βγήκε έξω κλαίγοντας, ενώ πίσω της έτρεξε για να την ηρεμήσει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 

Οι ισχυρισμοί του Πέτρου Φιλιππίδη προκάλεσαν την οργή του κ. Μίντζια - Eurokinissi

«Η υπόθεση είναι οργανωμένη και υποκινούμενη, το κίνητρο είναι οικονομικό», ισχυρίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τον Α. Μίντζια να εξοργίζεται και να λέει στο δικαστήριο:

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν έχουμε να φάμε, μας κατέστρεψαν»

«Καταθέτουν έγγραφα που αφορούν εμένα. Να πουν ευθέως ότι το οργάνωσα εγώ. Αν έχει το θάρρος ο κ. Φιλιππίδης να μας το πει. Τους ακούω δέκα μήνες να εφευρίσκουν κίνητρα στον αέρα και ξαφνικά αποφάσισαν ότι είναι κάτι οργανωμένο. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει ούτε το όνομά μου», φώναζε ο δικηγόρος και κοιτώντας τον ηθοποιό είπε:

Εβελίνα Παπούλια: «Ο Φιλιππίδης μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα»

«Δεν είμαι Πακιρτζίδου ή Δημητρακόπουλος, αλλά είμαι μαχόμενος δικηγόρος 23 χρόνια. Ο αδελφός μου είναι δικηγόρος, ο πατέρας μου, ο θείος μου δικαστής εφέτης, η θεία μου νομική σύμβουλος στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να παίζει με φθηνά κόλπα με την αξιοπρέπεια και το ήθος μου. Ο κατηγορούμενος είναι ένας δειλός, δε λέει ούτε το όνομά μου».

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Μίντζια στον Φιλιππίδη 

Ο κ. Μίντζιας μάλιστα κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Πέτρο Φιλιππίδη, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια της προέδρου, αφού διέκοψε τη διαδικασία. 

Επιστρέφοντας στην αίθουσα ο κ. Δημητρακόπουλος ενημέρωσε ότι θα υποβάλει και ο Πέτρος Φιλιππίδης μήνυση στον κ. Μίντζια για ψευδή καταμήνυση. 

Ο δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας ζήτησε να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αίτημα που απέρριψε η πρόεδρος, λέγοντας ότι η ακροαματική διαδικασία πρέπει να συνεχιστεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top