Άγιος Στέφανος: «Αν δεν είχα φωνάξει θα το είχαν τελειώσει το παιδί εκεί»

Σοκάρει η μαρτυρία γειτόνισσας που έσωσε τον 16χρονο

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η περιγραφή μιας γυναίκας, κατοίκου του Αγίου Στεφάνου, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας στον άγριο ξυλοδαρμό ενός 16χρονου από συνομηλίκους του. 

«Το είχαν κάτω το παιδί. Έβγαλαν από το μπουφάν ένα ξύλο και το χτυπούσαν στο μάτι, το πρόσωπο, τα χέρια. Αίματα. Με το που βγαίνω και βλέπω το παιδί να φωνάζει όσο μπορεί, βάζω τις φωνές: "ντροπή σας, αλήτες". Αυτοί τραβούσαν και βίντεο», είπε συγκλονισμένη η κάτοικος στην ΕΡΤ.

Άγ. Στέφανος: 5 ανήλικοι χτυπούσαν στο κεφάλι 16χρονο με ξύλινο αντικείμενο

Οι δράστες όμως δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να τον χτυπούν με απίστευτη βαναυσότητα, μέχρι που η γυναίκα άρχισε να φωνάζει ακόμα πιο δυνατά. 

«Τον είχαν χτυπήσει στο μάτι, έτρεχε αίμα. Του έβαλα ιώδιο, πάγο… Αν δεν έβγαινα να μαζέψω το παιδί και να φωνάξω, το παιδί θα το είχαν τελειώσει εκεί», συνέχισε.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, πέντε ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια τον 16χρονο, χτυπώντας τον στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του καταφέρουν σοβαρά τραύματα. 

Ο ανήλικος που συνελήφθη κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας. Συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αναζητούνται.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top