Πατήρ Αντώνιος: «Τώρα ανεβαίνω Γολγοθά, περιμένω την Ανάστασή μου»

«Ήταν καταβεβλημένος, στεναχωρημένος»

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Σαν άλλο Χριστό που ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά παρομοιάζει τον εαυτό του ο πατήρ Αντώνιος μερικές ημέρες πριν παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Στο μήνυμά του αναφέρει πως περιμένει την Ανάστασή του και πως δεν πρόδωσε ποτέ κάποιον.

Αποκάλυψη Star: Νέα σοκαριστική κατάθεση του 19χρονου για πατέρα Αντώνιο

Γνωρίζω τη σταυρική και μαρτυρική πορεία προς τον Γολγοθά, όπως γνωρίζω με την ίδια βεβαιότητα και το τέλος αυτής της μαρτυρικής πορείας που είναι η Ανάσταση και η δήλωση πρώτα ενώπιον του Θεού και ύστερα ενώπιον των ανθρώπων.

Αυτά είναι τα λόγια τα οποία ζήτησε ο πατήρ Αντώνιος να μεταφέρει σε όλους τους Έλληνες ο δημοσιογράφος Άλεξ Στεφανόπουλος. Στη συνάντησή τους, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς που κράτησε περισσότερες από έξι ώρες, ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ήταν καταβεβλημένος, στεναχωρημένος και το μόνο που του ζητούσε να πει σε όλο τον κόσμο ήταν πως δεν πρόδωσε κανέναν. 

Πατήρ Αντώνιος

Σαν άλλο Χριστό που ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά παρομοιάζει τον εαυτό του ο πατήρ Αντώνιος μερικές ημέρες πριν παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης

Πατήρ Αντώνιος: «Δεν σας πρόδωσα»

«Η αγωνία μου είναι το μέλλον μόνον αυτών όλων των παιδιών, τα όνειρα, η πορεία και η ελπίδα τους. Το μήνυμα που εκπέμπω και επιθυμώ να φτάσει στους Έλληνες πολίτες είναι ένα: "Δεν σας πρόδωσα. Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας. Δεν πρόδωσα την αγάπη και τον σεβασμό σας. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη», φέρεται επιπλέον να ανέφερε ο πατήρ Αντώνιος στον δημοσιογράφο.

Ωστόσο κύκλοι της οικογένειας του ιερέα αμφισβητούν τη γνησιότητα της συγκεκριμένης συνέντευξης. 

«Ουδέποτε προέβη στις δηλώσεις που επαίχθησαν σήμερα, ουδέποτε είπε ή άφησε αιχμές κατά της νέας διοίκησης ότι δήθεν τους παίρνει κινητά έτσι ώστε να τους δωροδοκίσει», ανέφερε δημοσιογράφος της ιστοσελίδας ekklisiaonline.

Την ερχόμενη Δευτέρα ο πατέρας Αντώνιος έχει κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος για ασέλγεια κατά συρροή και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top