Βασίλης Τόπαλος: Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση εντόπισε ο ιατροδικαστής

Διερευνάται πώς προέκυψε

Τι είπε η μητέρα του Βασίλη Τόπαλου για τον χαμό του παιδιού της - Mega

Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση είναι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η αιτία θανάτου του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου

Βασίλης Τόπαλος: Τι συνέβη στο γυμναστήριο πριν την κατάρρευσή του

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο νεαρός πυγμάχος  είχε βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και τώρα αυτό που ερευνάται είναι πώς προήλθαν. 

Η αιτία θανάτου του Βασίλη Τόπαλου είναι βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Η αιτία θανάτου του Βασίλη Τόπαλου είναι βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Βασίλης Τόπαλος: Τι συνέβη στο γυμναστήριο πριν την κατάρρευσή του

Θα γίνουν συμπληρωματικές εξετάσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν τους ειδικούς σε συμπεράσματα, ενώ έχουν παραγγελθεί και τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να βγουν μετά από κάποιες εβδομάδες.

Βασίλης Τόπαλος: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ο Βασίλης Τόπαλος επί 17 μέρες έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Τζάνειο Νοσοκομείου για να κρατηθεί στη ζωή. Όμως μια μέρα μετά την ονομαστική του εορτή δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή. 

Β. Τόπαλος: Συγκλονίζει η γιαγιά του - Τι αποκάλυψε για τον τελευταίο αγώνα

Η ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει:

«O ασθενής Τ.Β., διακομίσθηκε με το Ε.Κ.Α.Β. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την 16/12/2022 σε κωματώδη κατάσταση, μετά από αναφερόμενη πτώση. Διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος ανέδειξε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. 

Χειρουργήθηκε επειγόντως για αφαίρεση οξέος υποσκληριδίου αιματώματος και στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος, ώρα 18:40 μ.μ. στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου, σε βαριά κλινική κατάσταση και ετέθη άμεσα σε έντονη αποιδηματική αγωγή για τον έλεγχο του εκτεταμένου εγκεφαλικού οιδήματος. 

Βασίλης Τόπαλος: Έρευνα για τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου

Παρά την εντατική φαρμακευτική αγωγή και την υποστήριξη όλων των ζωτικών του λειτουργιών, ο ασθενής δεν παρουσίασε κλινική και απεικονιστική βελτίωση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Η κλινική του εικόνα και ο απεικονιστικός έλεγχος παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση και τελικώς ο ασθενής κατέληξε στις 02/01/2023 και ώρα 14:16 μ.μ.».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top