Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελ. Βενιζέλος»

Προέκυψε εν πτήση επείγον περιστατικό υγείας

Αναγκαστική Προσγείωση Αεροσκάφους Στο Ελ. Βενιζέλος

Σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προχώρησε ο πιλότος πτήσης της Qantas μετά από επείγον περιστατικό υγείας επιβάτη που προέκυψε κατά τη διάρκεια διεθνούς πτήσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πλήρωμα κι επιβάτες παρείχαν σωτήριες πρώτες βοήθειες σε έναν ασθενή «σε κρίσιμη κατάσταση» και στη συνέχεια έγινε η αναγκαστική προσγείωση. 

Εκπρόσωπος της Qantas επιβεβαίωσε ότι η πτήση, από τη Σιγκαπούρη προς το Λονδίνο, αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει «απρογραμμάτιστη προσγείωση» στην Αθήνα για λόγους υγείας. 

«Η πτήση μας από τη Σιγκαπούρη προς το Λονδίνο πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας στην Ελλάδα, αφού ένας επιβάτης αισθάνθηκε κρίσιμη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της πτήσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας.

«Το πλήρωμα και οι επιβάτες παρείχαν σωτήριες πρώτες βοήθειες επί του αεροσκάφους και, κατόπιν συμβουλής ιατρικών εμπειρογνωμόνων, η πτήση εκτράπηκε ώστε ο επιβάτης να λάβει επείγουσα ιατρική περίθαλψη.

Εργαζόμαστε για να πάρουν το δρόμο τους οι υπόλοιποι επιβάτες το συντομότερο δυνατό, αλλά δεδομένου ότι η Αθήνα είναι ένα αεροδρόμιο στο οποίο δεν πραγματοποιούμε συνήθως πτήσεις, αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top