Δράμα: «Κοιμήθηκαν τα παιδιά και τότε ασέλγησε στον γιο μου»

Τι είπε η μητέρα του ανήλικου που κατήγγειλε τον 36χρονο

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις καταγγελίες για τον 36χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τον 15χρονο γιο της συντρόφου του στη Δράμα και ότι προσπάθησε να ασελγήσει σε έναν 16χρονο φίλο του. 

Τον άνδρα κατήγγειλε στην αστυνομία ο 16χρονος, υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά την ώρα που κοιμόταν. 

Δράμα: 36χρονος κατηγορείται για τον βιασμό του γιου της συντρόφου του

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων. Το αγόρι είχε πάει στο σπίτι του φίλου του για να κοιμηθεί εκεί και όπως είπε ο άνδρας προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος του. 

Ο ανήλικος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος δεν εντόπισε σημάδια κακοποίησης, όμως στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος κι έτσι αποκαλύφθηκε η φρικιαστική υπόθεση. 

Δράμα: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού 15χρονου στο σπίτι φίλου του

«Δεν έμαθα αμέσως τι είχε συμβεί. Μου τα είπε ο γιος μου μετά από δυο μέρες, αφού δεν άντεξε άλλο. Όμως ο 15χρονος είχε εξομολογηθεί στον γιο μου τον εφιάλτη που ζούσε το βράδυ των Χριστουγέννων, όταν και προσπάθησε να κακοποιήσει το παιδί μου», είπε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του 16χρονο. 

Όπως τόνισε, γνώριζε τον κατηγορούμενο τα τελευταία πέντε χρόνια και δεν της είχε δώσει ποτέ αφορμή να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για τέτοιες πράξεις. 

Μιλώντας επίσης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε ότι γνωριζόταν με την οικογένεια του 15χρονου κι έκαναν παρέα οικογενειακά. 

«Ήταν η πρώτη φορά που το παιδί μου κοιμήθηκε σπίτι τους. Η φίλη μου τους έβαλε να κοιμηθούνε το γιο μου με αυτόν, γιατί δεν είχε πολλά κρεβάτια. Πήγαν, κοιμηθήκανε μαζί και τότε άρχισε ο κύριος να ασελγεί στο γιο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 16χρονος εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του το μαρτύριό του κράτησε περίπου 3,5 ώρες και πως όλα τελείωσαν όταν κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να φωνάξει βοήθεια. 

«Σηκώθηκε ο γιος μου πάνω και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Τότε το παιδάκι το άλλο είπε ότι πείραζε κι αυτόν. “Εμένα μου το έχει κάνει πολλές φορές για τουλάχιστον ένα χρόνο", του είπε. Αρχικά προσπάθησαν να πείσουν τα παιδιά να μη μιλήσουν. Εγώ ήξερα ότι ο 15χρονος κάτι είχε, ήθελε εδώ και καιρό να μου εξομολογηθεί κάτι», είπε η μητέρα του 16χρονου.

Ο 36χρονος αναμένεται να βρεθεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Δράμας και δεν αποκλείεται να ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί. Κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση κι απόπειρα βιασμού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top