Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο από τους πυροβολισμούς σε πρατήριο καυσίμων

Αναζητούν το αυτοκίνητο του πιστολέρο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στη δημοσιότητα δείχνει το αυτοκίνητο των δραστών που χθες το πρωί πυροβόλησαν έξω από πρατήριο καυσίμων στα Γλυκά Νερά. Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο βίντεο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται το αυτοκίνητο με τον δράστη να περνά με ταχύτητα μπροστά από το πρατήριο καυσίμων. 

Γλυκά Νερά: Πυροβολισμοί έξω από βενζινάδικο

Όπως είπε ο φύλακας άκουσε τον πρώτο πυροβολισμό κι έτρεξε να δει τι έγινε. Είδε τον συνοδηγό να πυροβολεί εν κινήσει και στη συνέχεια το αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς Παιανία. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περισυνέλλεξαν τους κάλυκες από το 9αρι πιστόλι των δραστών, όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που εξασφάλισε ο Βαγγέλης Γκούμας.

Κάλυκες περισυνέλλεξαν και τον περασμένο Ιούνιο, όταν άγνωστοι, μέρα μεσημέρι, δολοφονήσαν τον 38χρονο γιο του ιδιοκτήτη την ώρα που βγήκε από το αυτοκίνητό του στο πρατήριο που διατηρούσε στη λεωφόρο Μαραθώνιος. Τον Απρίλιο του 2018 άγνωστοι είχαν γαζώσει με καλάσνικωφ ένα πρατήριο καυσίμων της οικογένειας στην περιοχή του Γέρακα.

Ο πατέρας του 38χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, αργά το μεσημέρι βρέθηκε στο κτίριο της Ασφάλειας Αττικής και συναντήθηκε με ανώτερους αξιωματικούς, αλλά και με στελέχη του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την δολοφονία του γιου του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top