Φούλαραν οι χειμερινοί προορισμοί - Στο 100% η πληρότητα

Όπου φύγει φύγει για τις γιορτές - Σύμμαχος...ο καλός καιρός

Ξεχύθηκαν στους χειμερινούς προορισμούς - Βίντεο από OPEN

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφάσισαν να αποδράσουν από τη ρουτίνα της πόλης και ξεχύθηκαν στους χειμερινούς προορισμούς, οι οποίοι «βουλιάζουν» τις φετινές γιορτές, με την πληρότητα να αγγίζει ακόμα και το 100% και για την Πρωτοχρονιά

Προορισμοί για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, έως 100€ το βράδυ

Πάντως, οι εικόνες από τις φετινές γιορτινές ημέρες παραπέμπουν σε προ – covid εποχή, ενώ είναι δύσκολο να βρεθεί κατάλυμα τελευταία στιγμή στην πλειοψηφία των προορισμών, εκτός κι αν υπάρχουν ακυρώσεις, κυρίως λόγω των ιώσεων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες κρατήσεις ξεκίνησαν από το Σεπτέμβριο, με τον κόσμο να εμφανίζεται διψασμένος για ταξίδια, καθώς είναι οι πρώτες γιορτές - μετά από τρία χρόνια πανδημίας - χωρίς περιορισμούς υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Σύμμαχος…ο καλός καιρός

Οι χειμερινές αποδράσεις των Ελλήνων γίνονται με σύμμαχο τον καλό καιρό, φαινόμενο ασυνήθιστο για την εποχή, με το νέο έτος να καταφτάνει με ιστορικά υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή. 

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες έως την Πρωτοχρονιά

Πάντως, ο κόσμος έδειξε να χαίρεται με τον καλό καιρό των Χριστουγέννων. Οι υψηλές θερμοκρασίες έδωσαν στους πολίτες - ακόμα και σε αυτούς που έμειναν στις πόλεις - την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμα περισσότερο την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών. 

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας / Eurokinissi, Γιώργος Κονταρίνης

Εναλλακτικές δραστηριότητες

Οι ταξιδιώτες φέτος επιθυμούν τις εναλλακτικές δραστηριότητες υπογραμμίζει η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία σημειώνει ότι οι Έλληνες θα επιλέξουν  «παραδοσιακούς» Χριστουγεννιάτικους προορισμούς για τις φετινές γιορτές.

Μαγικά Χριστούγεννα σε παραδοσιακά ορεινά χωριά της Ελλάδας!

«Η εύλογη αγωνία για την πιθανή επίδραση της οικονομικής πίεσης στα πλάνα των Ελλήνων για διακοπές, ακολουθήθηκε από την ικανοποίηση για το πολύ αυξημένο ενδιαφέρον για κρατήσεις, σε σημείο που αρκετές περιοχές της χώρας είναι ήδη sold-out», τονίσει η κ. Ζαχαράκη.

Χριστούγεννα στη Βιέννη: Ένα ταξίδι σε... άλλη εποχή!

«Πλήθος κόσμου ταξιδεύει στα χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα της χώρας μας, ενώ τα χιονοδρομικά μας κέντρα ετοιμάζονται για τη σεζόν που ελπίζουμε να έχει την ποσότητα και την ποιότητα της περσινής χιονόπτωσης», συμπληρώνει. 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top