Κρήτη: Σήμερα η κηδεία της Ζέφης - Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων της

Θρήνος στο Ρέθυμνο για την 30χρονη που πέθανε ενώ έτρωγε

Τι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της 30χρονης / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το Ρέθυμνο από τον ξαφνικό χαμό της Ζέφης, της 30χρονης κοπέλας που άφησε την τελευταία της πνοή ενώ έτρωγε με φίλους της. Τα μηνύματα των ανθρώπων που τη γνώριζαν «ραγίζουν» καρδιές, λίγες ώρες πριν το τελευταίο «αντίο».

Κρήτη: Θρήνος για τη 30χρονη Ζέφη που βρήκε τραγικό θάνατο ενώ έτρωγε

Σήμερα στις 15:00, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της άτυχης Ζέφης θα την αποχαιρετήσουν στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης (Κουμπέ) στο νεκροταφείο Ρεθύμνου.

Θρήνος στην Κρήτη για τον θάνατο της 30χρονης Ζέφης

Ο τραγικός χαμός της 30χρονης εργοθεραπεύτριας και εθελόντριας στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο έχει συγκλονίσει την Κρήτη. Το κορίτσι «έφυγε» ξαφνικά τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ έτρωγε με την παρέα της.

Παρά τις προσπάθειες των φίλων της και των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, το κορίτσι κατέληξε.

Κρήτη: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων της Ζέφης

Η είδηση του θανάτου της άτυχης κοπέλας έχει βυθίσει στο πένθος τους ανθρώπους που τη γνώρισαν. Με πόνο ψυχής, την αποχαιρετούν με σπαρακτικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλό ταξίδι Ζεφη μου κρίμα ήσουν ένας πολύ όμορφος άνθρωπος και συναδελφος δεν θα ξεχάσω ποτέ την όμορφη παρέα μας στην Κάλυμνο και τα γέλια που ρίχναμε στο καλντερίμι και στα κασονια. Κρίμα πολύ κρίμα για έναν τόσο χαμογελαστό και νέο άνθρωπο. Καλό ταξίδι να έχεις και που ξέρεις εκεί πανω θα συνεχίσουμε τα γλέντια μας», αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook γνωστός της κοπέλας.

Κρήτη: συγκλονίζει το μήνυμα φίλου της 30χρονης που πέθανε ενώ έτρωγε

Άλλη φίλη της γράφει: «Σοκαριστήκαμε όσοι σε γνωριζαμε…Τί να πω για τον άδικο χαμό σου;! Η είδηση του θανάτου σου μοιαζει ψέμα. Ζέφη μου, πολυ άδικα σου στάθηκε η ζωή. Καλό ταξίδι & Καλό παράδεισο χαμογελαστό πλάσμα».

Το σπαρακτικό μήνυμα φίλης της 30χρονης που πέθανε ενώ έτρωγε

Κρήτη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 30χρονης

Σύμφωνα με την ιατροδικαστικής εξέταση, ο θάνατος της Ζέφης προήλθε από αντανακλαστική βραδυκαρδία που οδήγησε σε ανακοπή, επειδή «σφήνωσε» στον λάρυγγα μεγάλη ποσότητα κρέατος, σύμφωνα με το neakriti.

Το περιστατικό αυτό χαρακτηρίζεται ως μία σπάνια περίπτωση, καθώς θα μπορούσε να είχε ζήσει εάν μέσα σε 1 λεπτό είχε καταφέρει να βγει από τον λάρυγγα της γυναίκας η μεγάλη ποσότητα κρέατος που είχε «σφηνωθεί».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top