Κρήτη: Θρήνος για τη 30χρονη Ζέφη που βρήκε τραγικό θάνατο ενώ έτρωγε

«Ραγίζουν» καρδιές τα μηνύματα των φίλων της

Νεαρή γυναίκα πέθανε, ενώ έτρωγε μαζί με τους φίλους της / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Το Ρέθυμνο σήμερα θρηνεί. Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί με τον τραγικό χαμό της 30χρονης Ζέφης, που κατέληξε μπροστά στα μάτια των φίλων της ενώ έτρωγε μαζί τους.

Τραγωδία στην Κρήτη: 30χρονη πέθανε την ώρα που έτρωγε με την παρέα της

Οι φίλοι της ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το χαμογελαστό κορίτσι «έφυγε» τόσο άδοξα. Έτρωγαν, έπιναν και διασκέδαζαν, όταν ξαφνικά η Ζέφη δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Έσπευσαν να τη βοηθήσουν, όμως μια μπουκιά από το φαγητό της φαίνεται ότι έφραξε τον αεραγωγού, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή καρδιάς.

30χρονη στο Ρέθυμνο πνίγηκε με το φαγητό και πέθανε

Η Ζέφη κατέρρευσε μπροστά στους φίλους της, όταν πνίγηκε με το φαγητό της / Φωτογραφία Facebook

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, τη μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Κρήτη: Ήταν για χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό

Τα μηνύματα των φίλων της για τον θάνατό της «ραγίζουν» καρδιές.

Ένας από αυτούς με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook περιέγραψε τη δράση της 30χρονης, η οποία ήταν για χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό.

«Μαύρη μέρα σήμερα για το Ρέθυμνο και για την Ειδική Αγωγή! Η Ζέφη μας, η γλυκύτατη μας εργοθεραπεύτρια, χρόνια εθελόντρια στο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο και μετά από σπουδές και μεταπτυχιακά, αναπληρώτρια σε άλλα μέρη, φέτος τα έφερε η μοίρα να επιστρέψει στο σχολείο μας και στα αγαπημένα της παιδιά... Κι όμως η μοίρα τα φέρνει όπως αποφασίζει εκείνη...
Άδικα έφυγε χτες τη νύχτα μετά από πνιγμό με φαγητό και μπροστά σε φίλους! Μας λυπεί ιδιαίτερα και μας αφήνει μια αίσθηση αδικίας ο αναπάντεχος χαμός της! Ας είναι ελαφρύ το χώμα Ζέφη μας και κουράγιο στην οικογένεια!
».

«Μας έλεγε να την λέμε "Ζεφη" γιατί ήταν μόλις 24 όταν μας δίδαξε. Γίναμε φίλοι όλοι μαζί. Μας στάθηκε στα πρώτα μας ξεκινήματα, μας στήριξε. Και πάντα έλεγε "στη θεωρία δε θα μάθετε πολλά, αλλά στην πράξη". Ρωτούσε για εμάς. Η ζωή την πήγε ψηλά και της άξιζε γιατί ήταν πολύ καλή στο επάγγελμα της. Και το αγαπούσε με όλη την ψυχή της! Όμως η ζωή αποφάσισε να φύγει στα 30. Με μεγάλη θλίψη ευχόμαστε καλό παράδεισο όλη η ομάδα εργοθεραπείας! Θα θυμάμαι πάντα την Ζεφη», έγραψε συνεργάτης της Ζέφης για να την αποχαιρετήσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top