Βίντεο ντοκουμέντο: Κινηματογραφική καταδίωξη - Πολίτες κυνηγούν ληστές

Τους καταδίωκαν για 22 χιλιόμετρα!

Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική καταδίωξη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μετά από κινηματογραφική καταδίωξη που κράτησε 22 χιλιόμετρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο μέλη συμμορίας κακοποιών από το Μενίδι που έκλεβε καταλύτες αυτοκινήτων στα νότια προάστια.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται ένα ασημί όχημα με τους τέσσερις κακοποιούς να κάνει γρήγορα όπισθεν για να διαφύγει, καθώς κάτοικοι της Βουλιαγμένης τους πιάνουν στα «πράσα» τη στιγμή που ετοιμάζονται να κλέψουν καταλύτη αυτοκινήτου έξω από σπίτι. 

κινηματογραφική καταδίωξη στο Μενίδι

Κάτοικοι της Βουλιαγμένης έπιασαν τους ληστές στα «πράσα» και τους καταδίωξαν / Φωτογραφία Star

«Ήταν ήδη σηκωμένο το αυτοκίνητο με γρύλο, την ώρα που τους εντόπισα και επειδή τους έπιασα στα πράσα, έφυγαν κατευθείαν. Μπήκαν στο αυτοκίνητο του αδελφού μου και το παράτησαν. Έτσι, δεν πρόλαβα να το ξηλώσουν ευτυχώς. Μπήκα στο άλλο αυτοκίνητο, έριξα τα μεγάλα φώτα πάνω τους και έγινε μια μικρή καταδίωξη για περίπου 5 λεπτά...», ανέφερε ένας από τους πολίτες που συμμετείχαν στην καταδίωξη.

Μέχρι να τους εντοπίσουν οι αστυνομικοί τους ακολουθούσαν μέχρι τη Ποσειδώνος, χάνοντας την επαφή μαζί τους στο ύψος της διασταύρωσής της με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Βίντεο ντοκουμέντο: καταδίωξη ληστών από πολίτες

Η κινηματογραφική καταδίωξη κράτησε 22 ολόκληρα χιλιόμετρα / Φωτογραφία Star

Μενίδι: Καταδίωξαν για 22 χιλιόμετρα τους κακοποιούς

Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός και αμέσως ξεκίνησε κινηματογραφική καταδίωξη από περιπολικό της Άμεσης Δράσης. 

Ο οδηγός του ασήμι οχήματος δε σταματούσε στα σήματα των αστυνομικών. Από την Ποσειδώνος βγήκε στο Ποτάμι και από την έξοδο της Μεταμόρφωσης έφτασε στις Αχαρνές, διανύοντας συνολικά 22 ολόκληρα χιλιόμετρα μέχρι να ακινητοποιηθεί το όχημα των κακοποιών.

Μέσα στο ασημί όχημα οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις κλεμμένους καταλύτες και μια ηλεκτρική σέγα. 

κλεμμένοι καταλύτες

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top