Αποκλειστικό - Κολωνός: Άδειασαν το μαγαζί του 53χρονου

Ταυτοποιήθηκαν δύο νέα πρόσωπα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Κολωνός: Άδειασαν Το Μαγαζί Του 53χρονου

Δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του εφιάλτη στον Κολωνό, η 12χρονη παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβάται να βγει από το σπίτι. Την ίδια ώρα, δύο επιπλέον άντρες που υπέδειξε η ανήλικη ταυτοποιήθηκαν, ενώ σήμερα άδειασε και το μαγαζί του 53χρονου. 

Κολωνός: Ψάχνουν ακόμα τέσσερις άνδρες - Αυτά είναι τα προφίλ τους

Το μεσημέρι της Παρασκευής, γύρω στη μία το μεσημέρι, συγγενείς του 53χρονου βρέθηκαν στον Κολωνό και άρχισαν να αδειάζουν το μαγαζί, όπου η 12χρονη φέρεται να έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του, όπως φαίνεται στα αποκλεστικά πλάνα που εξασφάλισε για το Star ο Γιάννης Ευσταθίου.

Κολωνός: «Δε βγαίνει έξω η 12χρονη. Κυκλοφορεί με κουκούλα στο σπίτι της»

Σημειώνεται ότι αυτό ήταν απαίτηση της ιδιοκτήτριας, αν και ο 53χρονος είχε σύμβαση αορίστου χρόνου. Ζήτησε να φύγει άμεσα από το μίνι μάρκετ και να υπογράψει λήξη μίσθωσης, όπως και έγινε.

Κολωνός: Ακόμα δύο πρόσωπα ταυτοποιήθηκαν για την υπόθεση

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Άννα Σταματιάδου, δυο ακόμη πρόσωπα ανάμεσα σε αυτά που είχε αναγνωρίσει η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσή της στις Αρχές, έχουν ταυτοποιηθεί.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα εντάλματα σύλληψης για τα δύο πρόσωπα που έχουν διευθύνσεις κατοικίας εντός Αττικής.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top