Κολωνός: Ψάχνουν ακόμα τέσσερις άνδρες - Αυτά είναι τα προφίλ τους

Ο 53χρονος ζήτησε να κάνει μεροκάματα στη φυλακή

Κολωνός: Στο Μικροσκόπιο 4 Άνδρες Για Βιασμό Της 12χρονης

Ο 53χρονος που έχει προφυλακιστεί για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό παρακολουθεί μέσα από τις φυλακές Γρεβενών τις τελευταίες εξελίξεις. Πρόσφατα, μάλιστα, ζήτησε να κάνει μεροκάματα στη φυλακή. Την ίδια ώρα, ακόμα τέσσερις άνδρες βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των αρχών.

Κολωνός: «Δε βγαίνει έξω η 12χρονη. Κυκλοφορεί με κουκούλα στο σπίτι της»

Ο 53χρονος ζήτησε να κάνει μεροκάματα στη φυλακή, προκειμένου να μειώσει την ποινή του και να δείξει καλή διαγωγή, ώστε να το παρουσιάσει στο δικαστήριο. Το αίτημά του έγινε πρώτα προφορικά, όμως η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Κολωνός: Στα δικαστήρια ο «Μιχάλης» που εξέδιδε τη 12χρονη

Ο κατηγορούμενος όμως επέμεινε και μετά το προφορικό αίτημα προχώρησε και σε γραπτό, το οποίο θα εξεταστεί τους επόμενους μήνες, καθώς έχουν προτεραιότητα άλλοι κρατούμενοι και όχι αυτός.

Δύο μήνες στη φυλακή δεν έχει δεχθεί ούτε ένα επισκεπτήριο και επικοινωνεί μόνο με τον δικηγόρο του και τους γονείς του μέσω καρτοτηλεφώνου, σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κολωνός: Στο «μικροσκόπιο» άλλοι τέσσερις άνδρες για τον βιασμό της 12χρονης

Μπορεί η ΕΛ.ΑΣ. να πέρασε χειροπέδες στον περιβόητο «Μιχάλη» που κατηγορείται ότι βίασε και εξέδιδε και αυτός τη 12χρονη, όμως το κορίτσι φέρεται να έχει αναγνωρίσει και άλλους τέσσερις άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 55χρονο από τη Βοιωτία με ένα κόκκινο αυτοκίνητο, με τον οποίο βρέθηκε δύο φορές χωρίς όμως να υπάρξει επαφή γιατι της μιλούσε χυδαία. «Αισθάνθηκα άσχημα», είχε είπε η ανήλικη.

Ακόμα, ερευνάται ένας 47χρονος από την Αθήνα που ήθελε να βρεθούν στο σπίτι του. Η 12χρονη τον είχε περιγράψει ως έναν παχουλό, παντρεμένο, που της πρότεινε να πάνε ακόμη και διήμερη εκδρομή και έναν 57χρονο που επιχείρησε δύο φορές να τη συναντήσει και επέμενε για Live streaming και φωτογραφίες.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top