Μαρούσι: «Η 17χρονη είναι σε σοκ, δεν έχει καταλάβει το έγκλημά της»

«Θα στηρίξουμε το παιδί μας», λένε οι γονείς της

«Η 17χρονη είναι σε σοκ, δεν έχει καταλάβει το έγκλημά της», λέει ο δικηγόρος της ανήλικης κατηγορούμενης / Βίντεο Ερτ

Ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η 17χρονη που κατακρεούργησε με 40 μαχαιριές την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι. «Η δράστρια δεν έχει καταλάβει το έγκλημά της», είπε ο δικηγόρος της.

Δολοφονία Μαρούσι: Με 40 μαχαιριές σκότωσε η 17χρονη τη φίλη της

Εν βρασμώ λόγω του καβγά που φέρεται να προηγήθηκε φέρεται να ήταν η 17χρονη που σκότωσε τη φίλη της στο Μαρούσι, σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Η ανήλικη απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια ανηλίκων, όμως φαίνεται ότι δεν έχει συνειδητοποίησει την αποτρόπαια πράξη της.

Μαρούσι: Με μαχαιρώματα και χτυπήματα από μπουκάλι το άγριο έγκλημα

«Δεν ήταν σε ήρεμη ψυχική διάθεση η δράστιδα, διότι πριν από λίγο είχε ακολουθήσει αμέσως προηγούμενη συμπεριφορά της 22χρονης... Χωρίς να θέλουμε να ενοχοποιήσουμε την 22χρονη θα καταθέσουμε στην ανακρίτρια όλη την αλήθεια... Το σοκ λοιπόν που έχει υποστεί η 17χρονη την εμποδίζει να αντιληφθεί την πράξη την οποία έχει τελέσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της ανήλικης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Μαρούσι: Αυτή είναι η 17χρονη που σκότωσε τη φίλη της

Η ανήλικη φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Συγκλονίζουν οι γονείς της 17χρονης: «Θα στηρίξουμε το παιδί μας»

Οι γονείς του κοριτσιού που κατηγορείται για ανθρωποκτονία δήλωσαν την απέραντη θλίψη τους για αυτό το «αποτρόπαιο έγκλημα», όπως τα χαρακτήρισαν, όμως θα στηρίξουν το παιδί τους, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Έγκλημα Μαρούσι: «Θόλωσα όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε και τη σκότωσα»

«Δηλώνουμε ότι πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα, ειδεχθές, που δυστυχώς ετελέσθη από την κόρη μας. Θα τη στηρίξουμε υπερασπιστικά με σκοπό να βρεθεί η ακριβής αλήθεια και οι καταστάσεις που την οδήγησαν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, με την ελπίδα μήπως ανευρεθεί κάποιο ελαφρυντικό στοιχείο που θα απαλύνει τον πόνο μας», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

Σημειώνεται ότι η φερόμενη δράστρια πάσχει εδώ και χρόνια από σύνδρομο Asperger, σε συνδυασμό με αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top