Δολοφονία Μαρούσι: Με 40 μαχαιριές σκότωσε η 17χρονη τη φίλη της

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τραύματα από μπουκάλι και μαχαίρι είχε στο πρόσωπο και στον λαιμό η άτυχη 22χρονη που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι - Βίντεο από εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Με απίστευτη αγριότητα δολοφόνησε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι η 17χρονη, όπως αποκαλύπτουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. 

Η ανήλικη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι με το οποίο χτύπησε αρχικά τη φίλη της στο κεφάλι και στη συνέχεια με ένα ή και δύο μαχαίρια την κατακρεούργησε με 40 μαχαιριές στον λαιμό και το πρόσωπο. 

Η 17χρονη φέρεται να σκότωσε την 22χρονη φίλη της με 40 μαχαιριές

Η 17χρονη φέρεται να σκότωσε την 22χρονη φίλη της με 40 μαχαιριές

Ήταν τέτοια η μανία της, που φέρεται να τραυματίστηκε και η ίδια, κόβοντας τον τένοντά της, και μάλιστα χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια. 

Η 17χρονη, χθες, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, πήγε στον εισαγγελέα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί έως την Πέμπτη. 

Αρχικά φέρεται να τη χτύπησε με μανία στο κεφάλι με ένα μπουκάλι και μετά την κατακρεούργησε

Αρχικά φέρεται να τη χτύπησε με μανία στο κεφάλι με ένα μπουκάλι και μετά την κατακρεούργησε

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και παρέπεμψε τη δικογραφία σε ανακριτή ανηλίκων.

Η οικογένεια της 17χρονης, δια μέσου του συνηγόρου της διόρισε τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή κ. Δημητρη Γαλεντέρη. 

Για έγκλημα πάθους έκανε λόγο ο δικηγόρος της 17χρονης - Eurokinissi

Για έγκλημα πάθους έκανε λόγο ο δικηγόρος της 17χρονης - Eurokinissi

Ο κ. Θεοδωροπουλος, έκανε λόγο για «έγκλημα πάθους», ενώ η 17χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη φίλη της γιατί της είπε ότι δε θέλει να ξαναβρεθούν. 

Τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Οι γονείς δεν ενέκριναν τη σχέση τους, όμως αυτή συνεχίστηκε. Ο δικηγόρος της 17χρονης επανέλαβε ότι η δράστης λάμβανε παλαιότερα φαρμακευτική αγωγή, την οποία όμως τον τελευταίο καιρό είχε σταματήσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top