Μαρούσι: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η 17χρονη που σκότωσε τη φίλη της

Συγκλονίζουν οι γονείς της με όσα αποκαλύπτουν

 

Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι γονείς της 17χρονης, η οποία την περασμένη Κυριακή δολοφόνησε με απίστευτη αγριότητα την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι, γιατί, όπως είπε, της ζήτησε να χωρίσουν. 

Με ανακοίνωσή τους αποκαλύπτουν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη τους και σημειώνουν ότι πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα για το οποίο πρέπει να δοθεί δικαιοσύνη. 

Δολοφονία Μαρούσι: Με 40 μαχαιριές σκότωσε η 17χρονη τη φίλη της

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, η 17χρονη κόρη τους εδώ και χρόνια πάσχει από σύνδρομο Asperger σε συνδυασμό με αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή, κάτι που αποδεικνύεται από τα ιατρικά πιστοποιητικά που προσκόμισαν στις αρχές. 

Σύμφωνα με τους γονείς της, η 17χρονη πάσχει από σύνδρομ Asperger και αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή

Σύμφωνα με τους γονείς της, η 17χρονη πάσχει από σύνδρομ Asperger και αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή

Αναγνωρίζουν ότι το Asperger και η κατάθλιψη δε σκοτώνουν άλλους ανθρώπους, όμως αποκαλύπτουν τον αγώνα που έδιναν όλα αυτά τα χρόνια για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του παιδιού τους. 

Μαρούσι: Με μαχαιρώματα και χτυπήματα από μπουκάλι το άγριο έγκλημα

«Ο καθημερινός μας αγώνας, δύσκολος, γεμάτος πόνο και απογοητεύσεις, χωρίς καμία χαρά ή ηθική επιβράβευση διήρκησε πολλά χρόνια. Η τελική επιβράβευση: ο δικαστικός Γολγοθάς, η κοινωνική κατακραυγή, το στίγμα, … μα το χειρότερο όλων ο αβάσταχτος πόνος και τα δάκρυα από την απώλεια μιας ζωής», τονίζουν οι γονείς της 17χρονης σε ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω του δικηγόρου τους, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου.  

Η 17χρονη σκότωσε την 22χρονη φίλη της με 40 μαχαιριές γιατί της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν

Η 17χρονη σκότωσε την 22χρονη φίλη της με 40 μαχαιριές γιατί της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν

Όπως λένε επί 17 χρόνια στήριζαν καθημερινά το παιδί τους στις ατέλειωτες καθημερινές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, στην κοινωνική του απομόνωση και στις συνεχείς απογοητεύσεις του.

Μαρούσι: Αυτή είναι η 17χρονη που σκότωσε τη φίλη της

«Θα συνεχίζουμε να το στηρίζουμε και στο εξής, έστω και υπό την πίεση της νέας ολοκληρωτικής λύπης. Θα το στηρίξουμε υπερασπιστικά με σκοπό να βρεθεί η ακριβής αλήθεια και οι καταστάσεις που το οδήγησαν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, με την ελπίδα μήπως ανευρεθεί κάποιο ελαφρυντικό στοιχείο, που θα απαλύνει τον πόνο μας. Όρθιοι ακόμη, ενωμένοι, αφοσιωμένοι, όπως πάντα, στην οικογένειά μας, συνεχίζουμε να επιτελούμε το χρέος μας ως γονείς, απέναντι στο παιδί μας», προσθέτουν.

Έγκλημα Μαρούσι: «Θόλωσα όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε και τη σκότωσα»

Σκοπός τους, όπως σημειώνουν, είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, προκειμένου να αναπαυθεί η ψυχή της αδικοχαμένης κοπέλας, καθώς και να ικανοποιηθεί κατά το δυνατό, το αίσθημα δικαίου της οικογένειάς της.

Η 17χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top