Έγκλημα Μαρούσι: «Θόλωσα όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε και τη σκότωσα»

Τα πρώτα λόγια της 17χρονης για τη δολοφονία της φίλης της

Ρεπορτάζ για τη δολοφονία της 22χρονης στο Μαρούσι - Κοινωνία Ώρα Mega

Σε κατάσταση σοκ φέρεται να βρίσκεται η 17χρονη που κατακρεούργησε χθες το απόγευμα την 22χρονη φίλη της, την οποία φιλοξενούσε στο σπίτι της στο Μαρούσι

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη το μόνο που κατάφερε να πει στους αστυνομικούς ήταν ότι είχαν έναν καβγά, όταν η 22χρονη της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν. 

Έγκλημα Μαρούσι: Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει η 17χρονη

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να χωρίσουμε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για την 22χρονη, με την οποία γνωρίζονταν από το καλοκαίρι. 

Μαρούσι έγκλημα

Η 17χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την φίλη της γιατί της ζήτησε να χωρίσουν

Η 17χρονη, σύμφωνα με την οικογένειά της, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και της είχε χορηγηθεί βαριά αγωγή, την οποία όμως τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε. 

Ο πατέρας της, γνωστός καρδιολόγος, έφτασε αμέσως στο σημείο του εγκλήματος, ενώ η μητέρα της, κατέθεσε πως απουσίαζαν όλοι από το σπίτι κι επέστρεψαν όταν ειδοποιήθηκαν από την πεθερά της για τη φασαρία. 

Μαρούσι: Άγρια δολοφονία 22χρονης - Βρέθηκε με πολλαπλές μαχαιριές

Όπως είπε, όταν μπήκε μέσα στο σπίτι είδε την κόρη της να τρέχει ξυπόλητη και  βουτηγμένη στο αίμα. Η δράστης φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα από μικρή ηλικία, ενώ γείτονες είπαν ότι είχε συχνά ξεσπάσματα θυμού. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Α. Θεοδωρόπουλος μετέφερε την εξής δήλωση των γονιών της:

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας.

Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.

Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία, η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. 

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top