Μαρούσι: Αυτή είναι η 17χρονη που σκότωσε τη φίλη της

Φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Στο τμήμα ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής κρατείται η 17χρονη που χθες το απόγευμα φέρεται να κατακρεούργησε την 22χρονη φίλη της μέσα στο σπίτι της στο Μαρούσι. Δεν αποκλείεται, ο εισαγγελέας να ζητήσει και μία ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη πριν εξετάσει τη 17χρονη.

Έγκλημα Μαρούσι: «Θόλωσα όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε και τη σκότωσα»

Η ανήλικη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και το μόνο που κατάφερε να πει στους αστυνομικούς είναι ότι σκότωσε τη φίλη της, όταν εκείνη της είπε ότι θέλει να χωρίσουν. 

Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Α. Θεοδωρόπουλος. 

«Είναι σοκαρισμένη. Δεν έβλεπε μπροστά της, δεν μπορούσε να φανταστεί, να διανοηθεί... Είναι σε σοκ. Μπόρεσε να μου πει δυο κουβέντες», είπε. 

Η 17χρονη μαχαίρωσε τη φίλη της, όταν της είπε  ότι δε θέλει να την ξαναδεί

Η 17χρονη μαχαίρωσε τη φίλη της, όταν της είπε  ότι δε θέλει να την ξαναδεί

Οι γονείς της έλειπαν από το σπίτι την ώρα του εγκλήματος και ειδοποιήθηκαν από τη γιαγιά της 17χρονης, η οποία άκουσε φασαρία. Όπως είπε η μητέρα στους αστυνομικούς, όταν μπήκε μέσα στο σπίτι είδε την κόρη της ξυπόλυτη και καλυμμένη με αίμα να τρέχει μέσα στο σπίτι. 

Έγκλημα Μαρούσι: Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει η 17χρονη

Η 17χρονη φέρεται εδώ και αρκετά χρόνια να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και της είχε χορηγηθεί θεραπεία, την οποία όμως τον τελευταίο καιρό δεν ακολουθούσε. 

Η ανήλικη φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Η ανήλικη φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Μαρούσι: Άγρια δολοφονία 22χρονης - Βρέθηκε με πολλαπλές μαχαιριές

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Α. Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη είπε πως πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους. 

«Είναι από τα πιο ιδιότροπα εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει την Ελλάδα, η ζήλια, η αντιζηλία ή οι έριδες μεταξύ τους οι οποίες μπορεί να υπήρχαν. Υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι τα ελαφρυντικά ή ο εν βρασμός ψυχικής ορμής που ίσως υπήρχε κατά τον τσακωμό μεταξύ τους, θα φανεί από τα στοιχεία της δικογραφίας εάν όντως ευσταθεί ή όχι», τόνισε.

Το σπίτι, όπου η 17χρονη δολοφόνησε την 22χρονη φίλη της

Η 22χρονη, η οποία ήταν φοιτήτρια γερμανικής φιλολογίας, έφερε τραύματα στον λαιμό και όλο της το σώμα, κάτι που δείχνει την αγριότητα με την οποία της επιτέθηκε η ανήλικη φίλη της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top