ΕΛΠΙΔΑ: Ο Θοδωρής παλεύει με τον καρκίνο και διηγείται την ιστορία του

Ο 11χρονος προσφέρει ως δωρεά το επίδομα που λαμβάνει στον ξενώνα

Η ιστορία ζωής του 11χρονου Θοδωρή και η απόφασή του να βοηθήσει τα άλλα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ / Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ρίγη συγκίνησης αλλά και ελπίδα για το μέλλον των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο έδωσαν σήμερα οι μικροί μαχητές του Συλλόγου Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Συγκλονίζει ο πατέρας της 5χρονης Εβίτας που περνά μια μεγάλη περιπέτεια

Ανάμεσά τους και ο 11χρονος Θοδωρής που δίδαξε το μεγαλείο της ψυχής του, αποκαλύπτοντας ότι αποφάσισε να προσφέρει ως δωρεά το επίδομά που λαμβάνει στον ξενώνα της «Ελπίδας». Βαθιά συγκινημένος και με βουρκωμένα τα ματάκια του καθ΄όλη τη διάρκεια της εκπομπής, έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα:

Εγώ δεν το χρειάζομαι, τι να το κάνω. Μπορεί να το χρειάζονται άλλα παιδάκια. Μακάρι να μη ζήσει κανένα παιδί αυτό που περνάμε εμείς... Αλλά και αν το περάσουν, να είναι δυνατοί και να μην τα παρατάνε ποτέ.

ΕΛΠΙΔΑ - Η ιστορία του 11χρονου Θοδωρή

 

ΕΛΠΙΔΑ: Η ιστορία του Θοδωρή και η «μάχη» του με τον καρκίνο

Ο 11χρονος Θοδωρής με τη μητέρα του, Ευγενία. βρίσκονται στον ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» από το περασμένο καλοκαίρι.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: «Στόχος μας 4 στα 4 παιδιά να γίνονται καλά»

Ο μικρός στα μέσα Αυγούστου διεγνώσθη με καρκίνο στον ρινοφάρυγγα και οι θεραπείες έπρεπε να αρχίσουν άμεσα. Στις 15 Ιουλίου εισήχθη στο νοσοκομείο της Λάρισας και στις 16 Αυγούστου έκανε την πρώτη χημειοθεραπεία. 

«ΕΛΠΙΔΑ»: Έφυγε στα 5 του από καρκίνο - Το μήνυμα που έστειλε στη μαμά του

Σήμερα βρίσκεται στη μέση της θεραπείας με ακτινοβολίες στο «Αγλαΐα Κυριακού» και παράλληλα κάνει και κάποιες χημειοθεραπείες. Σύντομα ελπίζει να τελειώσει η περιπέτεια της υγείας του. 

«Ο Θοδωρής είναι ένα παιδί ήπιων τόνων. Όμως έβγαλε μια μεγάλη δυναμική. Πηγαίνει μπροστά και εμείς ακολουθούμε», είπε συγκινημένη η μητέρα του και πρόσθεσε για το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ»:

«Όση βοήθεια και να έχεις από φίλους και συγγενείς, η στήριξη που λάβαμε εδώ είναι πολύ σημαντική. Χτίζονται φιλίες ζωής. Είχαμε διαρκώς βοήθεια», τόνιζε η κα Ευγενία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top