Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: «Στόχος μας 4 στα 4 παιδιά να γίνονται καλά»

Χιλιάδες παιδιά έχουν νικήσει τον καρκίνο με τη βοήθεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

«Η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να  αγωνίζεσαι»! Αυτή είναι η βαθιά πεποίθηση της προέδρου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κ. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, με την οποία πορεύεται 32 ολόκληρα χρόνια, μένοντας στο πλευρό των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο και των οικογενειών τους. 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, με δήλωσή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες, με τη στήριξη των οποίων η «ΕΛΠΙΔΑ» κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να βοηθήσει χιλιάδες παιδιά. 

«ΕΛΠΙΔΑ»: Έχασε τον γιο της πριν ένα χρόνο – Το μήνυμα που της έστειλε

«Μέσα από την καρδιά μου θέλω να σας ευχαριστήσω που για μια ακόμα φορά ανοίγετε μια διάπλατη αγκαλιά αγάπης για την ΕΛΠΙΔΑ και τα παιδιά της. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, χιλιάδες παιδιά όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από όλο τον κόσμο έχουν βγει νικητές. Περισσότερες από 2.000 οικογένειες έχουν βρει ένα δεύτερο σπιτικό στον ξενώνα μας, ενώ η ογκολογική μας μονάδα συγκαταλέγεται πια ανάμεσα στις καλύτερες σε ολόκληρη την Ευρώπη», είπε η κ. Βαρδινογιάννη και συνέχισε:

Μάρα Ζαχαρέα: Λόγια καρδιάς για τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

«Τρία στα τέσσερα παιδιά μας γίνονται εντελώς καλά και συνεχίζουμε δυναμικά, τηρώντας την υπόσχεσή μας πως η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι. Μέσα από το νέο μας Κέντρο Κυτταρικής και Γονιδιακής Θεραπείας που αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο στη θεραπεία κατά του καρκίνου προσπαθούμε να επιτύχουμε το όραμά μας: τέσσερα στα τέσσερα παιδιά μας να γίνονται εντελώς καλά». 

Η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη εξήρε την αμέριστη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» κι ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Ζήνα Κουτσελίνη και την ομάδα της για «το συγκινητικό χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα στην ΕΛΠΙΔΑ και για την ειλικρινή και διαχρονική αγάπη και στήριξή τους».

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στο Χριστουγεννιάτικο bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στα παιδιά και στους δασκάλους του 2ου Νηπιαγωγείου της πατρίδας της, της Ερμιόνης, που συμμετείχε στο αφιέρωμα της εκπομπής, αλλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη νεανική χορωδία του Ωδείου Κόνταλυ, που με τα τραγούδια τους έδωσαν μια όμορφη νότα στο αφιέρωμα. 

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο χριστουγεννιάτικο bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

«Εύχομαι ολόψυχα η ημέρα αυτή να αποτελέσει ένα μήνυμα και μία απόδειξη ότι, παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, το καλό συνεχίζει να υπάρχει στις καρδιές των ανθρώπων και να φωτίζει τα βήματά μας. Η αγάπη και η μεγάλη αγκαλιά του κόσμου αυτές τις ημέρες, κάθε ημέρα είναι για εμάς ό, τι πολυτιμότερο. Γι΄ αυτόν τον λόγο, γνωρίζοντας τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες της ελληνικής οικογένειας τον φετινό χειμώνα, η σημερινή εκπομπή δεν είναι ένας τηλεμαραθώνιος για τη συγκέντρωση χρημάτων, όπως με μεγάλη ευαισθησία μας πρότεινε η αγαπημένη μου Ζήνα, αλλά είναι ένας τηλεμαραθώνιος αγάπης. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους», κατέληξε η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top