«ΕΛΠΙΔΑ»: Έφυγε στα 5 του από καρκίνο - Το μήνυμα που έστειλε στη μαμά του

«Θα έχεις άλλο μωράκι στην αγκαλιά σου», της είπε ο μικρός Γρηγόρης

Στο μεγάλο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» ήταν αφιερωμένη η σημερινή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μέσα από τις ιστορίες παιδιών που βγήκαν νικητές και γονιών που στάθηκαν στο πλευρό τους αποκαλύφθηκε το τεράστιο έργο που προσφέρει στα παιδιά ο σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ»

Μια από αυτές και η ιστορία του 5χρονου Γρηγόρη, ο οποίος πέρυσι στις 30 Δεκεμβρίου μετά από τιτάνια και γενναία μάχη με τον καρκίνο ταξίδεψε για τους ουρανούς, αφήνοντας άδεια την αγκαλιά της μανούλας του. 

Μάρα Ζαχαρέα: Λόγια καρδιάς για τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η Μαρίνα, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του παιδιού της επέστρεψε στον Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ, που θεωρεί δεύτερο σπίτι της. Όπως είπε μαζί με τον σύζυγό της θα κάνουν μια δωρεά στον ξενώνα στη μνήμη του μικρού Γρηγόρη, ως το ελάχιστο «ευχαριστώ» για τη στήριξη, την αγάπη, το κουράγιο και την αλληλεγγύη που έζησαν από τους ανθρώπους του συλλόγου. 

 

Ο μικρός Γρηγόρης έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, όμως έστειλε στη μητέρα του ένα άλλο μωράκι

Ο μικρός Γρηγόρης έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, όμως έστειλε στη μητέρα του ένα άλλο μωράκι

«Εδώ είχα στήριξη από όλους. Θα τους έχω πάντα στην ψυχή και την καρδιά μου», είπε η μητέρα του Γρηγόρη και αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε το αγοράκι της μέσα από ένα όνειρο. 

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο χριστουγεννιάτικο bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

«Είχα δει ένα όνειρο με τον Γρηγόρη. Μου έλεγε “μαμά μη στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά”. Του έλεγα “Γρηγόρη μου είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί μου λείπεις” κι εκείνος μου απάντησε “θα δεις σύντομα όλα θα πάνε καλά και θα έχεις άλλο μωράκι στην αγκαλιά σου”», είπε η μητέρα του Γρηγόρη. 

Όταν ξύπνησε ήταν πολύ στεναχωρημένη και κακόκεφη. Ένιωθε τύψεις ακόμα και στη σκέψη να κάνει ένα άλλο μωράκι.

H Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε μία σπάνια εξομολόγηση: Αυτή είναι η ζωή μου

«Ένιωθα ότι θα έδινα σε ένα άλλο μωρό τη θέση του Γρηγόρη. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι αφού το μωρό μου είναι χαρούμενο ίσως θα μπορούσα να προσπαθήσω για ένα παιδάκι», συνέχισε. 

Κι έτσι ο μικρός της άγγελος, της έφερε ένα άλλο μωράκι που σε λίγους μήνες θα γεμίσει και πάλι την άδεια αγκαλιά της. Και παράλληλα έφερε ένα μήνυμα ελπίδας για τη ζωή που πάντα βρίσκει τον τρόπο να μας θυμίζει τα θαύματα που είναι εφικτά. 

Όπως είπε η Μαρίνα, ο Γρηγόρης θα είναι πάντα ζωντανός στο μυαλό και την καρδιά της, όμως το μωράκι που θα έρθει στον κόσμο είναι το δικό του μήνυμα προς εκείνη για να συνεχίσει με δύναμη και αισιοδοξία τη ζωή της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top