Συγκλονίζει ο Κώστας Χατζής για τον θάνατο του 16χρονου Ρομά

«Πικρή στιγμή, υπάρχει Ανάσταση»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο Κώστας Χατζής για την τραγική απώλεια του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη

Τη δική του θέση για τον θάνατο του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη από πυροβολισμό αστυνομικού έδωσε ο Κώστας Χατζής. Ο μεγάλος τραγουδοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφέρθηκε στην ανάγκη η Πολιτεία να σκύψει επιτέλους πάνω από τα προβλήματα των Ρομά.

Πυροβολισμός 16χρονου: Η σορός του έφτασε στον οικισμό των Ρομά

Ο Κώστας Χατζής, όπως είπε, αυτήν την «πικρή στιγμή» της απώλειας του νεαρού παιδιού εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένειά του αλλά και σε όλη τη φυλή των Ρομά.

Τη δική του ξεκάθαρη θέση για τον θάνατο του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη από πυροβολισμό αστυνομικού έδωσε ο Κώστας Χατζής

Ο ίδιος στάθηκε στην ανάγκη να αλλάξουν τα πράγματα και να υπάρξει επιτέλους «ένα καλύτερο αύριο» για τους Ρομά.

Θεσσαλονίκη: Απαρηγόρητη η οικογένεια του 16χρονου που πέθανε

Η αντιμετώπιση των Ρομά από την Πολιτεία θα πρέπει να διακρίνεται από αγάπη και εκτίμηση, κάτι που δεν έχει διαφανεί μέχρι σήμερα στην πορεία των χρόνων, επισήμανε.

«Δεν έχουν σκύψει ποτέ πάνω από τα προβλήματα της φυλής μου», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χατζής, ο οποίος σε μια προσπάθεια να δώσει κουράγιο στην οικογένεια του 16χρονου, αναφέρθηκε στη βαθιά του πίστη πως «υπάρχει Ανάσταση, όπως μας έχει υποσχεθεί ο Δημιουργός μας».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top