Κιβωτός του Κόσμου: «Ο αδερφός μου φιλοξενείται σε διαμέρισμα - κολαστήριο»

Καταγγελίες και για διαμερίσματα που είχαν παραχωρηθεί

Μορφή τσουνάμι παίρνουν οι καταγγελίες για κακοποίηση στην Κιβωτό του κόσμου. Νεαρός αποκαλύπτει στο Star και τον Άρη Λάμπο ότι ο αδερφός του βρίσκεται εγκλωβισμένος μέσα σε σπίτι της Κιβωτού που λειτουργεί σαν αναμορφωτήριο και σύμφωνα με την καταγγελία το φρουρούν αστυνομικοί. 

«Εγώ έχω μάθει ότι είναι σε ένα σπίτι το οποίο μου είπε ο αδερφός μου ότι είναι νοικιασμένο. Από τον πατέρα Αντώνιο και φιλοξενείται εκεί με άλλα δυο παιδιά. Ένας υποτίθεται ότι συμμετείχε στη ληστεία του Βόλου» είναι η αποκαλυπτική μαρτυρία 20χρονου νεαρού.

Όπως λέει αποκλειστικά στο Star το διαμέρισμα της Αχαρνών είναι  κολαστήριο για τον αδελφό του o οποίος εξακολουθεί να διαμένει εκεί.

«Μου είπε ότι είναι σαν αναμορφωτήριο. Εγώ έμαθα ότι ξυλοδάρθηκε εκεί.  Έχει φύλακες έξω από το σπίτι και προστατεύουνε. Μου είπαν ότι είναι εθελοντές αστυνομικοί σεκιούριτι; Κάτι τέτοιο».

Κιβωτός του Κόσμου: Στη δομή του Βόλου και στο γραφείο του «El Capitano»

Αποκαλυπτικό είναι και το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα για διαμέρισμα που φιλοξενούσε παιδιά της Κιβωτού.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό Αχαρνών. Στο διαμέρισμα αυτό φιλοξενούνταν και φιλοξενούνται παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Πλέον η διαχείριση έχει περάσει στη νέα διοίκηση.

Η κατάσταση στα διαμερίσματα της Κιβωτού φαίνεται ότι είχε ξεφύγει  όπως υποστηρίζει ο κύριος Δημήτρης Κρουσκος. Αποκαλύπτει στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα ότι είχε παραχωρήσει ένα ακίνητο στην οργάνωση.

Ο γνωστός επιχειρηματίες παραχώρησε το διαμέρισμα στην Κιβωτό προκειμένου να μένουν δωρεάν άτομα τα οποία είχαν ανάγκη. Οι τελευταίοι ένοικοι όμως ήταν τέσσερις κοπέλες από την Αφρική.

«’Εκαναν πιάτσα να του πούμε έτσι λαϊκά στη Λιοσίων και μπαινοβγαίνε και κόσμος εδώ» περιέγραψε ένοικος της πολυκατοικίας.

«Μάλιστα μου είπαν τι κάναμε εδώ το σπίτι μήπως το κάναμε οίκο ανοχής. Δε θέλω να πιστεύω ότι το ξέραν» είπε ο κ. Κρούσκος.

Οι καταγγελίες για την κιβωτό πέφτουν βροχή αφού σύμφωνα με πληροφορίες 13  άτομα έχουν καταθέσει στις αρχές. Ανάμεσα τους ένας 15χρονος ο οποίος φαίνεται να έχει κακοποιηθεί όπως καταγγέλλει η μητέρα του. 

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα εμφάνιση της πρεσβυτέρας

«Το παιδί είναι φοβισμένο και δε μπορεί να μιλήσει όταν θα βγει από την κιβωτό θα μιλήσει. Για ένα σημάδι που είχε είπε: "Μαμά το έπαθα…" δεν ολοκλήρωσε την κουβέντα μίλησε η υπάλληλος "χτύπησε από το παιχνίδι" Συμφώνησε όμως το παιδί» είπε η μητέρα του 15χρονου.

Μάλιστα η εισαγγελία κάλεσε και ένα δεκατετράχρονο από τη δομή του Βόλου για να καταθέσει  καθώς φέρεται να τον έχει χτυπήσει ένα από τα λεγόμενα πρωτοπαλίκαρα του πατέρα Αντωνίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top