Κλειστή η Εθνική Αθηνών-Κορίνθου: Ουρές χιλιομέτρων, μετά την πτώση βράχων

Εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλιά Εθνική Οδό, λόγω της κακοκαιρίας Άριελ

Κλειστό είναι το τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου από την Κινέτα έως τα Μέγαρα στο ρεύμα προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων. 

Κακοκαιρία «Άριελ»: Οι επτά περιοχές που είναι στο επίκεντρο

Σύμφωνα με την Τροχαία, η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται από την παλιά εθνική οδό από νωρίς το πρωί, καθώς υπήρξε κατολίσθηση βράχων λόγω της κακοκαιρίας Άριελ

Κακοκαιρία «Άριελ»: Άρχισαν τα προβλήματα στην Αττική

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι βράχοι χτύπησαν δύο αυτοκίνητα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της Τροχαίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και μηχανήματα που καθαρίζουν το δρόμο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

κατολίσθηση βράχων στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα

Βράχοι έπεσαν στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Κινέττας, λόγω της κακοκαιρίας Άριελ - korinthostv.gr

«Λόγω πτώσης βράχων επί του οδοστρώματος στο ύψος του 48,5 χιλιομέτρου στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στην περιοχή των Μεγάρων, ρεύμα προς Αθήνα, εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό από κόμβο Κινέτας έως κόμβο Μεγάρων», αναφέρεται στην ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ.

κατολίσθηση βράχων στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου

Κατολίσθηση βράχων στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου - korinthostv.gr

Σε ανακοίνωσή της η Ολυμπία Οδός αναφέρει: «Εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέτας (52,5 χλμ) έως τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα έχει εφαρμοστεί εδώ και λίγη ώρα με εντολή της Τροχαίας λόγω πτώσης βράχων στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top