Διασωληνωμένος 5χρονος μετά από φωτιά στον Κολωνό - Συνελήφθη ο πατέρας

Είχαν ξεχάσει αναμμένο το μάτι της κουζίνας

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα 5χρονο αγοράκι, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από διαμέρισμα, που είχε τυλιχθεί στις φλόγες στον Κολωνό, χθες το βράδυ. Μάλιστα η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα του για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Τραγωδία στην Τουρκία: Μητέρα και 8 παιδιά κάηκαν ζωντανοί στο σπίτι τους

Όλα έγιναν χθες, Κυριακή, λίγο πριν από τις 22:00 το βράδυ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε ένα ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος στο αναμμένο μάτι της κουζίνας του διαμερίσματος στην οδό Αλκυόνης. 

Εικόνα μέσα από το διαμέρισμα στον Κολωνό που έπιασε φωτιά

H εικόνα στο εσωτερικό του διαμερίσματος στον Κολωνό μετά από τη φωτιά

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ρίχτηκαν στη μάχη για να ελέγξουν τις φλόγες. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης έβγαλαν από το δωμάτιό του το 5χρονο αγοράκι, αλλά, δυστυχώς, χωρίς τις αισθήσεις του. 

Ηλεία: Άναψε φωτιά να κάψει ξύλα και κάηκε ζωντανή

Τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, 8 και 12 ετών, κατάφεραν μαζί με τους γονείς τους να βγουν από το διαμέρισμα πριν φτάσει η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης

Αρχικά φαίνεται ότι ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε πάει για ελιές και ξεκουραζόταν την είσοδο του σπιτιού, ενώ λίγο αργότερα ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα και αυτός έσωσε τα δύο παιδιά του. 

Μία άλλη εκδοχή για τα αίτια της τραγωδίας, που δίνει ο πατέρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι να ξεκίνησε τη φωτιά από το σαλόνι, αφού, όπως είπε, το ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά του έπαιζε στον καναπέ με έναν αναπτήρα

Μέχρι να φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γείτονας έκανε συνεχώς μαλάξεις στο παιδί, το οποίο ήταν αναίσθητο. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ τα αδέλφια του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για προληπτικούς λόγους. 

Τραγωδία στη Σάμο: Ζευγάρι κάηκε ζωντανό μέσα στο σπίτι του

Τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top