Λάρισα: Ισόβια στον γυκαικοκτόνο της 43χρονης – Τη δολοφόνησε με 8 σφαίρες

Οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου δεν έπεισαν το δικαστήριο

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε στον 55χρονο γυκαικοκτόνο της Σωτηρίτσας στη Λάρισα, ο οποίος τον Αύγουστο του 2021 δολοφόνησε με οκτώ σφαίρες τη σύζυγό του στην ταβέρνα που εργάζονταν.

Οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου περί μειωμένου καταλογισμού δεν έπεισαν το δικαστήριο, ούτε και η κατάθεση του γιου του.  

Με βλέμμα στο κενό ο 55χρονος κατηγορούμενος προσπάθησε να εξηγήσει στο δικαστήριο του Βόλου τους λόγους που τον οδήγησαν εκτελέσει εν ψυχρώ τη 43χρονη σύζυγό του με 8 σφαίρες μέσα στην ταβέρνα του αδελφού της όπου εργαζόταν.

«Την ημέρα του εγκλήματος την άκουσα να μαλώνει με τη μάνα της για την εξωσυζυγική σχέση της. Τη ρώτησα “τι είναι αυτά που ακούω, δεν ντρέπεσαι” και μου είπε "άι γα…ου και εσύ και τα παιδιά". Πήγα και πήρα το όπλο από το αυτοκίνητο και ξεκίνησα να ηχογραφώ όσα έγιναν. Με θύμωνε ο εγωισμός και ο παραλογισμός της», είπε ο 55χρονος στο δικαστήριο.

Γυναικοκτονία Λάρισα: Τη «γάζωσε» με το όπλο στον θώρακα και στο κεφάλι

Οι ισχυρισμοί του για εξωσυζυγική σχέση δεν έπεισαν την έδρα.

Η εισαγγελέας ήταν κόλαφος, χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο βίαιο και οξύθυμο και το έγκλημα προμελετημένο, ακόμη κι όταν ο συζυγοκτόνος επικαλέστηκε την εύθραυστη ψυχική του υγεία και ζήτησε συγγνώμη. Ο 55χρονος άνοιξε πυρ ξέροντας ότι στο σημείο ήταν και ο γιος τους.

«Εάν ήμουν καλά, δε θα την σκότωνα και δε θα έκανα κακό στην οικογένειά μου. Ο γιος μου ήταν στην πίσω αυλή της ταβέρνας και πιστεύω ότι, άκουγε τα πάντα. Τον λόγο που την σκότωσα δεν τον ξέρω ούτε εγώ. Λυπάμαι για όσα έγιναν και λέω την αλήθεια», κατέθεσε ο κατηγορούμενος. 

Η 43χρονη γυναίκα άφησε πίσω της 3 παιδιά. Το μικρότερο από αυτά είναι μόλις 13 ετών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top