Κολωνός: Φεύγει από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η 12χρονη και τα αδέλφια της

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών ο «Γιώργος»

Κολωνός: Φεύγει Η 12χρονη Από Το Χαμόγελο Του Παιδιού

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Ένα νέο πρόσωπο με το όνομα «Γιώργος» μπαίνει στο κάδρο των ερευνών, ενώ η ανήλικη με τα πέντε αδέλφια της ετοιμάζονται να φύγουν από το «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η εισαγγελέας ανηλίκων έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας και έτσι η 12χρονη και τα υπόλοιπα πέντε ανήλικα αδελφάκια της θα πάνε στα σπίτια της γιαγιάς και της θείας το επόμενο διάστημα.

Κολωνός: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών ο «Γιώργος»

Την ίδια στιγμή, ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης φέρεται να βάζει νέο πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών.

Πρόκειται για έναν άνδρα, το όνομα του οποίου δεν έχει αναφερθεί στις καταθέσεις. Λέγεται Γιώργος και ο 53χρονος υποστηρίζει οτι εξέδιδε στο παρελθόν τη 12χρονη.

Κολωνός: Ελεύθερος ο 60χρονος που συνελήφθη για πορνογραφικό υλικό

Σήμερα απολογήθηκε ένας ακόμη κατηγορούμενος στην υπόθεση. Πρόκειται για τον 60χρονο που κατηγορήθηκε για κατοχήγ πορνογραφικού υλικού ανηλίκου. Φέρεται να παραδέχτηκε ότι μιλούσε με τη 12χρονη στο blindchat και ότι της έδωσε 45 ευρώ.

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 5.000 ευρώ και τρεις φορές τον μήνα εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top