Ο πατέρας Αντώνιος στο Star: «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί»

«Είναι σε κακή κατάσταση, παρακολουθείται από ψυχολόγο»

Η αντίδραση του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας στο Star για τις εξελίξεις / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τις τελευταίες ημέρες ο πατέρας Αντώνιος είναι εξαφανισμένος. Δεν απαντά σε τηλέφωνα και επικοινωνεί με ελάχιστους. Ο Σπύρος Λάμπρου, όμως, εντόπισε πού βρίσκεται μαζί με την πρεσβυτέρα και αποκάλυψε στο Star την αντίδρασή τους στο «τσουνάμι» αποκαλύψεων για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Πατήρ Αντώνιος: Μαρτυρία ότι μένει σε φιλικό σπίτι - «Έχει άθλια ψυχολογία»

Τη στιγμή που οι εξελίξεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι καταιγιστικές και οι καταγγελίες παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα παραμένουν άφαντοι, μετά την τελευταία κοινή τους συνέντευξη. «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν», είπε ο πατέρας Αντώνιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου.

Κιβωτός: Δωρεές €28 εκατ. σε 4 χρόνια - Άφαντος ο πατέρας Αντώνιος

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Star, ο πατέρας Αντώνιος είναι φιλοξενούμενος σε σπίτι στελέχους της δομής. Αυτό που λέει στους ανθρώπους του είναι:

Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;

πατέρας Αντώνιος στο Star

«Κιβωτός του Κόσμου»: Το μήνυμα που στέλνει η πρεσβυτέρα

Η πρεσβυτέρα έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπισή τους. Ήδη έχει τοποθετηθεί ένας δικηγόρος και αναμένονται ακόμα τρεις πολλοί γνωστοί και ικανοί νομικοί. Το μήνυμα που έστειλε μέσω του Star είναι:

Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά. 

Σημειώνεται ότι άνθρωποι του περιβάλλοντός του ισχυρίζονται ότι οι καταγγελίες δεν είναι αληθείς και ότι πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα.

Πατέρας Αντώνιος - πρεσβυτέρα

«Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος έχει υποστήριξη ψυχολόγου

Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, βρίσκεται κλεισμένος σε ένα δωμάτιο, δε μιλά με κανέναν δικηγόρο και δεν έχει τηλεόραση, ούτε διαδίκτυο.

Μάλιστα, φέρεται να είναι σε κακή κατάσταση και δέχεται την υποστήριξη γιατρού και ψυχολόγου.

Η πρεσβυτέρα είναι εκείνη που του μεταφέρει κάποιες εξελίξεις, αλλά όχι όλες τις πληροφορίες που βγαίνουν στο φως, καθώς φέρεται να μην μπορεί να τις διαχειριστεί.

Οι αρχές γνωρίζουν τον ακριβή τόπο διαμονής του και του έχουν ζητήσει να τους ενημερώσει αν μετακινηθεί, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον καλέσουν.

Όσον αφορά τον 19χρονο που έκανε τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου», επέστρεψε στον Βόλο και ζητά και από άλλα παιδιά που μεγάλωσαν στην Κιβωτό να μιλήσουν και να αποκαλύψουν, όπως λέει, τι συνέβαινε εκεί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top