Πατήρ Αντώνιος: Μαρτυρία ότι μένει σε φιλικό σπίτι - «Έχει άθλια ψυχολογία»

«Πρόκειται για μια στημένη ιστορία», φέρεται να είπε ο πατήρ Αντώνιος

Οι έρευνες συνεχίζονται για τις καταγγελίες για την υπόθεση της «Κιβωτού» / Βίντεο από «Αλήθειες για τη Ζήνα»

Άφαντοι παραμένουν ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, που μετά την κοινή συνέντευξή τους στην ΕΡΤ για τις καταγγελίες στην Κιβωτό του Κόσμου μένουν μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους και κανείς δε γνωρίζει πού βρίσκονται. Πληροφορίες πάντως θέλουν τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα να βρίσκονται σε φιλικό σπίτι, «σε άθλια ψυχολογική κατάσταση».

Κιβωτός του Κόσμου: Άφαντοι ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Ειδικότερα, την πληροφορία ότι ο πατήρ Αντώνιος βρίσκεται σε φιλικό σπίτι μετέδωσε το ekklisiaonline.gr, που αναφέρει ότι μίλησε με ιερέα ο οποίος είναι φίλος και πνευματικός του πατέρα Αντωνίου. Αυτός ενημέρωσε πως μένει σε φιλικό σπίτι και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση τόσο αυτός όσο και η πρεσβυτέρα.

Άφαντοι παραμένουν ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μένουν ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα μετά τη συνέντευξη στην ΕΡΤ στις 18 Νοεμβρίου / Φωτογραφία από ΕΡΤ

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συγκεκριμένος ιερέας πρόσθεσε πως ο πατήρ Αντώνιος λέει στο φιλικό του περιβάλλον «δεν ξέρω γιατί μου το κάνουν αυτό, δε γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά» και πως πρόκειται για μια «στημένη ιστορία».

Κιβωτός του Κόσμου: Γιατί βάπτιζαν ξανά τα παιδιά που φιλοξενούσαν

Υπενθυμίζεται ότι οι υπάλληλοι της Κιβωτού του Κόσμου δηλώνουν πως δε γνωρίζουν πού βρίσκονται ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.

Μέχρι πρότινος, ο πατήρ Αντώνιος έμενε σε μια δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζομένους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτίριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top