Εξαφάνιση Κορωπί: «Οι φίλες της Άρτεμις δεν έχουν πει όλη την αλήθεια»

Νέα έρευνα στην παραλία Αγίας Μαρίνας που εθεάθη για τελευταία φορά

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής κοπέλας, Αναστάσιος Ντούγκας

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει νέος κύκλος ερευνών, αυτήν την φορά στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, για τον εντοπισμό της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη, η οποία εξαφανίστηκε πριν από δύο χρόνια στο Κορωπί

«Έχει βρεθεί ένας καινούριος μάρτυρας ο οποίος μας λέει ότι η Άρτεμις εθεάθη την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης, στις 17 Οκτωβρίου 2020, στην παραλία στην Αγία Μαρίνα. Άρα εκεί που είχαμε το τελευταίο στίγμα και την Άρτεμη να εξαφανίζεται στις 16 Οκτωβρίου, έχουμε έναν μάρτυρα, ο οποίος είναι σημαντικός για εμάς», είπε στο star.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής κοπέλας, Αναστάσιος Ντούγκας.

Άρτεμις Βασίλη

Η Άρτεμις Βασίλη / MEGA

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας εμφανίστηκε αυτοβούλως, ενώ η συγκεκριμένη παραλία είναι ένα μέρος στο οποίο συνήθιζε να πηγαίνει η 19χρονη με τις παρέες και τους φίλους της.

Εξαφάνιση Κορωπί: Ανατροπή στο θρίλερ με τη 19χρονη Άρτεμις

«Ποιος την κάλεσε στο viber»; Είπε ψέματα στην οικογένεια για το επαγγελματικό ραντεβού»

Την ίδια ώρα γίνεται μια προσπάθεια από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ανοίξει το viber της 19χρονης. 

«Πρέπει να βρεθεί τρόπος να ανοίξει η εφαρμογή viber home. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, γιατί δεν έχουμε τη συσκευή κινητού. Αυτό που είναι σημαντικό και πρέπει να διευκρινιστεί είναι τι ανάγκασε τη 19χρονη στις 16 Οκτωβρίου του 2020, να βγει από το σπίτι. Ποιος την κάλεσε στο viber. 

Τη συγκεκριμένη ημέρα πήγε στο υπνοδωμάτιό της, μίλησε χαμηλόφωνα και αναγκάστηκε στις 14:00 να πει ψέματα στην οικογένεια και να πει ότι έχει ραντεβού ή να πάει να περάσει συνέντευξη από συγκεκριμένο κατάστημα παιχνιδιών. 

Έπειτα από έρευνα που έγινε αποδεικνύεται ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα ουδέποτε έφτασε και ουδέποτε κατέθεσε βιογραφικό. Άρα για την οικογένεια, είναι σημαντικό να βρεθεί ποιος κάλεσε την 19χρονη στο κινητό και της έκλεισε ραντεβού ή κανόνισαν κάτι να πάνε κάπου και η Άρτεμις δεν ξαναγύρισε στο σπίτι της», σχολίασε ο κ. Ντούγκας.

Εξαφάνιση Κορωπί: «Η Άρτεμις είναι ζωνταντή»

«Οι φίλες δεν έχουν πει όλη την αλήθεια»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της 19χρονης, κομβικής σημασίας είναι να μιλήσουν οι φίλες και οι φίλοι της Άρτεμις και να πουν τι είχαν κουβεντιάσει μαζί της το διάστημα εκείνο. 

«Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι φίλες και οι φίλοι δεν έχουν καταθέσει όλη την αλήθεια στις αρμόδιες αρχές. Το πιστεύουμε γιατί στην αρχή μας έλεγαν ότι δε γνώριζαν τίποτα. Μετά από τις καταθέσεις από τις φίλες, αποδεικνύεται ότι γνώριζαν ότι η Άρτεμις είχε μία σχέση, με την οποία είχε απογοητευτεί το τελευταίο διάστημα και είχε χωρίσει. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι εξαρχής δεν έχουν πει όλη την αλήθεια», είπε ο κ Ντούγκας.

Η Άρτεμις Βασίλη έχει εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020 / MEGA

Η Άρτεμις Βασίλη έχει εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020 / MEGA

«Για εμένα με οποιονδήποτε τρόπο πρέπει να βρεθεί και να μιλήσει ο μάρτυρας που μίλησε με τη 19χρονη εκείνη την ημέρα και την ανάγκασε να βγει από το σπίτι. Είναι κάποιος φίλος; Σίγουρα κάποιος γνωρίζει», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top