Κολωνός: Έτοιμη να προχωρήσει σε απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης

Πληροφορίες ότι ο 53χρονος είχε προσεγγίσει κι άλλα ανήλικα κορίτσια

Κολωνός: Απεργία Πείνας Θα Κάνει Η Μητέρα Της 12χρονης

Σε απεργία πείνας σκέφτεται να προχωρήσει η μητέρα της 12χρονης η οποία βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ εξακολούθηση στον Κολωνό, αν δεν αποφυλακιστεί σύντομα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star η 37χρονη σκέφτεται να προχωρήσει στην ακραία αυτή ενέργεια αν απορριφθεί το αίτημα αποφυλάκισης που έχει καταθέσει. 

Κολωνός: «Μου έδιναν χρήματα για τη μητέρα μου»

Η ίδια θεωρεί ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ισχυρά για να την κρατήσουν πίσω από τα κάγκελα και αυτό επαναλαμβάνει διαρκώς στους δικηγόρους της και την οικογένειά της. 

Η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

Η μητέρα της 12χρονης εκτιμά ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για να παραμείνει στη φυλακή - Eurokinissi

Φέρεται επίσης να έχει ζητήσει να μιλήσει με τη 12χρονη κόρη της, ενώ η μικρή πριν από λίγες μέρες αναρωτήθηκε γιατί η μητέρα της παραμένει στη φυλακή. 

Κολωνός: Αυτά είναι τα μηνύματα που «καίνε» τον μυστηριώδη «Μιχάλη»

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας και η θεία της 12χρονης πριν από λίγες μέρες επισκέφθηκαν τα παιδιά μετά από εντολή της εισαγγελέως ανηλίκων. 

Κολωνός: Παιδόφιλοι πλήρωναν για φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης

Την ίδια ώρα αναμένονται νέα εντάλματα κυρίως για κατοχή πορνογραφικού υλικού, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό κάποιοι από τους «πελάτες» ζητούσαν από το παιδί βίντεο και φωτογραφίες. Μάλιστα η αστυνομία έχει καταλήξει στα πρόσωπα αυτά μετά από έρευνες που έγιναν στα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων. 

Κολωνός: Πληροφορίες ότι ο 53χρονος είχε προσεγγίσει κι άλλα 14χρονα κορίτσια

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» 14χρονα κορίτσια καταγγέλλουν ότι είχαν επαφή με τον 53χρονο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αρχές εξετάζουν τι είδους επαφή ήταν αυτή κι αν τα ανήλικα κορίτσια είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον 53χρονο. 

Οι αρχές εκτιμούν πως αν επαληθευτούν οι φόβοι τους για ασέλγεια στα 14χρονα κορίτσια, τότε θα βρισκόμαστε μπροστά σε έναν «ανήλικο στρατό» που ικανοποιούσε τις ορέξεις του 53χρονου και των πελάτων του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top