Κολωνός: Παιδόφιλοι πλήρωναν για φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μικρή - «Το παιδί κλαίει συνεχώς»

Κολωνός

Νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση του Κoλωνού αναμένονται μετα τις τελευταίες καταθέσεις της 12χρονης. Εκτός από τους παιδοβιαστές, η ανήλικη φέρεται να αποκάλυψε στις αρχές οτι υπήρχαν αρρωστημένοι παιδόφιλοι που πλήρωναν δεκάδες ευρώ για ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο.

Αποκλειστικό Star: Οι κρατήσεις των παιδοβιαστών στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου εξασφάλισαν νέα στοιχεία που αναμένεται να δρομολογήσουν εξελίξεις. 

Κολωνός: Νέες αποκαλύψεις της 12χρονης στις αρχές

Ανάμεσα στους 212 χρήστες της εφαρμογής γνωριμιών που ζητούσαν ραντεβού φρίκης σε αυτοκίνητα, οίκους ανοχής, ξενοδοχεια και airbnb με τη 12χρονη, υπήρχαν και αρρωστημένα μυαλά που πλήρωναν όσο όσο για να λάβουν στο κινητό τους γυμνές φωτογραφίες και βίντεο του κοριτσιού.

Ο 53χρονος φέρεται να ζητούσε απο το παιδί... ειδικές πόζες και λήψεις. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αποκάλυψε το παιδι στις αρχές ο 53χρονος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ είχε και συγκεκριμένο «τιμοκατάλογο». Χρέωνε 20 με 25 ευρώ τη φωτογραφία και 50 με 70 ευρώ το βίντεο και ζητούσε την κατάθεση σε IBAN.

Ερώτηση: Είχες δώσει στον 53χρονο κάποιο IBAN και το έδινε στους πελάτες;

12χρονη: Ναι

Ερώτηση: Πλήρωναν για φωτογραφίες; Υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι που έχουν βάλει χρήματα επειδή τους είχατε στείλει φωτογραφίες ή βίντεο;

12χρονη: Ναι

Ερώτηση: Και δεν τους έχεις δει ποτέ από κοντά;

12χρονη: Ναι

Κολωνός: O 43χρονος ηλεκτρολόγος και η «αναζήτηση για διαμέρισμα airbnb»

Τα πρόσωπα που αναγνώρισε από φωτογραφίες η 12χρονη

Τα στοιχεία των χρηστών ειναι στη διάθεση των αρχών και κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται συμπληρωματική δικογραφία ώστε να αποφασιστεί η κατάσχεση των ψηφιακών μέσων των εμπλεκομένων.

Η 12χρονη απο την άλλη παραμένει σε άσχημη ψυχολογικη κατασταση, ενώ δεν αποκλειεται να κληθεί για νέα συζήτηση με τους παιδοψυχολόγους. 

Κολωνός: «Το παιδί κλαίει συνεχώς»

«Tο παιδί κλαίει συνεχώς ζητάει τη μαμά του, τη γιαγιά του, τη θεία του. Το παιδί υφίσταται βασανιστική διαδικασία με τις καταθέσεις.  Είναι παιδακι 12 ετών δε μπορεί καθε τρεις και λίγο να κάνει καταθέσεις και αναγνωρίσεις και να ζει και να ξαναζεί την κακοποίηση. Πρέπει να τελειώσει όλο αυτό, να ηρεμήσει το παιδί και να παρακολουθηθεί απο ψυχολόγους για να συνεχίσει τη ζωή του» λέει η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Ανάμεσα στους άντρες που αναγνώρισε η ανήλικη στις τελευταίες καταθέσεις της ήταν και ο 34χρονος, μέτοχος οικογενειακής επιχείρησης μετάλλων. Κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών με αμοιβή. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί επικαλούμενος και προβλήματα υγείας. Το άτυχο κορίτσι όμως φέρεται να έδωσε άλλη εκδοχή και περισσότερες λεπτομέρειες στις αρχές.

Κολωνός: Οι 3 χώροι που βίαζαν τη 12χρονη - Αποκλειστικό Star

Στις 19 Οκτωβρίου μαζι με τον 34χρονος προφυλακίστηκε και ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης με την ίδια κατηγορία. Και αυτός αρνήθηκε τα πάντα. Φέρεται να ισχυρίστηκε πως πίστευε ότι το κορίτσι ειναι 17 ετών. Παραδέχτηκε ωστόσο οτι συνάντησε δυο φορές το παιδί και ότι του έδωσε 50 με 70 ευρώ χωρίς ερωτική πράξη. Άλλα όμως φέρεται να αποκάλυψε η ανήλικη.

Στις φωτογραφίες η μικρή είδε και το πρόσωπο του 36χρονου διοικητικού υπαλλήλου του νοσοκομείου «Μεταξά» ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας. Ο 36χρονος στην απολογία του πριν προφυλακιστεί φέρεται να ισχυρίστηκε και αυτός ότι πέρασε τη 12χρονη για ενήλικη. Σύμφωνα με το κορίτσι, ήθελε παραπάνω απο ένα ραντεβού.

«Είναι μια πολυ δύσκολη υπόθεση, έχει πολύ μέλλον και βάθος, δε θα κλεισει ο κύκλος των αποκαλύψεων με τις τελευταίες συλλήψεις. Με αυτή την έκθεση που εχει πάρει η υπόθεση ειναι δύσκολο να βγει γονιός και να κάνει καταγγελία αν υπάρχουν κι άλλα παιδιά στην υπόθεση» λέει η κ. Ασπασία Ταραχοπούλου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top