Αποκλειστικό Star: Οι κρατήσεις των παιδοβιαστών στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής

Επιστρέφουν σε γιαγιά και θεία η 12χρονη και τα αδέλφια της 

Κολωνός

Στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της ανήλικης από τον Κολωνό, το Star και η Τασούλα Παπανικολάου φέρνουν στο φως την ανατριχιαστική κατάθεση του παιδιού για τις φρικτές στιγμές που ζούσε στον οίκο ανοχής, ενώ την ίδια ώρα η Κατερίνα Ρίστα κατάφερε να εξασφαλίσει τις κρατήσεις που έκαναν οι παιδοβιαστές σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

Κολωνός: Οι 3 χώροι που βίαζαν τη 12χρονη - Αποκλειστικό Star

Όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην πλατεία Αττικής έχουν γίνει 3 κρατήσεις.

Ο 53χρονος επισκέφθηκε το ξενοδοχείο στις 21 Ιουλίου του 2022. Έκλεισε το δωμάτιο 211 και πλήρωσε 80 ευρώ.
Η τιμή αυτή δείχνει ότι επρόκειτο για διανυκτέρευση. 

Στο ίδιο ξενοδοχείο όπου βίαζε το σώμα και την ψυχή του κοριτσιού, στο ίδιο ξενοδοχείο φαίνεται πως έκλεινε και ορισμένα απο τα ραντεβού της 12χρονης, αφήνοντάς τη μόνη με άγνωστους άνδρες για ώρα.

Ποιος εγγυόταν ότι το παιδί θα έβγαινε ζωντανό από εκεί μέσα; 

Προφανώς ένα ερώτημα αδιάφορο για τον 53χρονο, τον οποίο τον ένοιαζε μόνο να βγάλει χρήματα απο μια παιδική ψυχή.

Η αποκαλυπτική κατάθεση της ανήλικης για τον οίκο ανοχής - Δεν άντεχε και έφευγε μόνη της

Ενας ακόμη χώρος που έχει σημαδέψει την ψυχή και το μυαλό του παιδιού είναι ο οίκος ανοχής του Μεταξουργείου.

Στις περιγραφές της η 12χρονη αποκαλύπτει ότι δεν άντεχε τα όσα βίωνε εκει μέσα και κάποιες φορές έφευγε μόνη της  χωρίς να το καταλαβει κανείς.

Στον οίκο ανοχής σύμφωνα με τη 12χρονη την πήγαινε πάντα ο 53χρονος. Σε ένα γκρι κτίριο με δύο ορόφους. Όταν το κορίτσι δεν άντεχε το μαρτύριο και έφευγε ο υπάλληλος του οίκου ανοχής, της έλεγε "πού πας" και ο 53χρονος ουσιαστικά θύμωνε, τη μάλωνε  και την απειλούσε.

12χρονη: Μου έλεγε «γιατί έφυγες και μην το ξανακάνεις»
Ερώτηση: Θύμωνε;
12χρονη: ……
Ερώτηση: Δηλαδή ;
12χρονη: Μου έλεγε «Μην το ξανακάνεις αυτό»

Κολωνός

Κολωνος
 

Νέα εντάλματα σύλληψης για πορνογραφικό υλικό ανηλίκου

Προ των πυλών βρίσκονται νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση του Κολωνού, για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκου.

Ελέγχονται τουλάχιστον τρεις άντρες που πλήρωσαν μέσω τράπεζας και πήραν γυμνές φωτογραφίες και του κοριτσιού. Τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση των αρχών. Τους πρόδωσαν κινητά αλλά και εμβάσματα.

Ο 53χρονος έχει ήδη κατηγορηθεί για διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Οι δικαστικές αρχές τον κατηγορούν ότι  προμηθεύτηκε,  κατείχε και διένειμε μέσω διαδικτύου άγνωστο αριθμό εγγραφών (περισσότερες απο 4 φωτογραφίες και περισσότερα από 6 βίντεο που σχετίζονται με αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκου και αποτύπωσε σε ηλεκτρονικό φορέα γυμνή την 12χρονη).

Επιστρέφουν σε γιαγιά και θεία η 12χρονη και τα αδέλφια της 

Εξελίξεις όμως έχουμε και στο αίτημα της οικογένειας της 12χρονης να επιστρέψουν τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού. Ζητούσαν τέσσερα παιδιά να μείνουν με τη γιαγιά και δύο στη θεία στη Λευκάδα που αποκάλυψε τη φρίκη. Το αίτημα έγινε δεκτό.

Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν έχει ενημέρωση αυτή τη στιγμή επίσημα για το πότε θα φύγουν τα παιδιά. Οσο για τη 12χρονη το πιθανότερο είναι να μείνει με τη θεία της εκτός Αθηνών, στη Λευκάδα. 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top