Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της 6χρονης

Το παιδί υπέστη δύο ανακοπές στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο

Tραγωδία με 6χρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη - Η μαρτυρία του διασώστη του ΕΚΑΒ συγκλονίζει / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη με τον ξαφνικό θάνατο του 6χρονου κοριτσιού που υπέστη δύο ανακοπές καρδιάς. Η νεκροψία στο παιδί που είχε περάσει κορωνοϊό, έδειξε στοιχεία λοίμωξης του αναπνευστικού.

Θάνατος 6χρονης: Πληροφορίες ότι ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει

Στοιχεία λοίμωξης του αναπνευστικού με ραγδαία εξέλιξη έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή της 6χρονης που πέθανε ξαφνικά στην περιοχή Σοχός της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή. Σύμφωνα με το thesstoday, η ιατροδικαστική δεν έδειξε κακώσεις στο παιδί.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια θανάτου.

Θεσσαλονίκη: Το κοριτσάκι έπαθε δύο φορές ανακοπή

Η 6χρονη εισήχθη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκη την Παρασκευή σε άσχημη κατάσταση και κατά τη διάρκεια της ιατρικής εξέτασης υπέστη την πρώτη ανακοπή.

Μετά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί επανήλθε στη ζωή μετά από καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Όμως λίγα λεπτά αργότερα, και πριν το παιδί διασωληνωθεί για να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων, υπέστη ξανά ανακοπή και κατέληξε.

Σημειώνεται ότι η 6χρονη σύμφωνα με πληροφορίες, είχε περάσει κορωνοϊό το περασμένο καλοκαίρι, όμως είχε αναρρώσει και ήταν καλά στην υγεία του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top