Θάνατος 6χρονης: Πληροφορίες ότι ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει

Θρήνος για τον ξαφνικό χαμό του παιδιού

Tραγωδία με 6χρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη - Η μαρτυρία του διασώστη του ΕΚΑΒ συγκλονίζει / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Σοχός Θεσσαλονίκης μετά από τον ξαφνικό θάνατο του 6χρονου κοριτσιού που υπέστη δύο ανακοπές καρδιάς και κατέληξε χθες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. 

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε 6χρονο κοριτσάκι – Υπέστη δύο ανακοπές

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι είχε νοσήσει από κορωνοϊό το καλοκαίρι, όμως είχε αναρρώσει και ήταν καλά στην υγεία του. Μάλιστα πίσω από τον χαμό του κρύβεται μια οικογενειακή τραγωδία, αφού πέρσι ο πατέρας του φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του και πλέον ζούσε μόνο με τη μητέρα του. 

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν επίσης πως δεν υπήρχε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο, καθώς η περιοχή διαθέτει μόνο ένα που εκείνη την ώρα εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 6χρονη ένιωσε αδιαθεσία χθες το απόγευμα και μεταφέρθηκε από τη μητέρα της στο Κέντρο Υγείας Σοχού. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι γιατροί έδωσαν εντολή για τη διακομιδή της στο Ιπποκράτειο που εφημέρευε. 

Το παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα σε πολύ άσχημη κατάσταση, υποβασταζόμενο και χωρίς σφυγμό. Κατά τη διάρκεια εξέτασης υπέστη την πρώτη ανακοπή. Οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν, όμως κατά τη διαδικασία διασωλήνωσής του υπέστη και δεύτερη ανακοπή και κατέληξε. 

Εξετάζεται αν είχε πρόβλημα με την καρδιά του από τη στιγμή που γεννήθηκε.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της. 

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top