Τραγωδία από μηλόπιτα: «O εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο για 15 λεπτά»

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για 55χρονο στην Κοζάνη

Κοζάνη: Νεκρός 55χρονος που πνίγηκε τρώγοντας μηλόπιτα - Βίντεο από MEGA

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κοζάνη όπου ένας 55χρονος πέθανε από ένα κομμάτι μηλόπιτας.

Ο άτυχος 55χρονος, που ζούσε σε χωριό της Κοζάνης, πέρασε από το σπίτι του αδερφού του για να τον επισκεφτεί, όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Ο αδερφός του 55χρονου του πρότεινε να τον κεράσει λίγο από το γλυκό, και εκείνος δέχθηκε.

Πήρε μαζί του για το σπίτι τη μηλόπιτα αλλά στη διαδρομή θέλησε να δοκιμάσει το γλυκό, με αποτέλεσμα ένα κομμάτι να φράξει τον λαιμό του και να μην μπορεί να ανασάνει. Ο άτυχος 55χρονος έπεσε στο έδαφος και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή του. Η κόρη του καταγγέλλει πως πέρασαν τουλάχιστον τρία άτομα εκ των οποίων κανένα δεν τον βοήθησε.

«Πήγε να δει τον θείο μου. Ο θείος μου του έδωσε μηλόπιτα και στον δρόμο μάλλον την έφαγε και πνίγηκε. Ο πνιγμός έφερε την ανακοπή, πνευμονική εμβολή και ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά», είπε στο MEGA η κόρη του θύματος.

«Ένας γείτονας ειδοποίησε τον θείο μου ο οποίος του έκανε ΚΑΡΠΑ, συνήλθε, αλλά ο εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο πάνω από 15 λεπτά. Έπρεπε η ΚΑΡΠΑ να γίνει νωρίτερα» είπε συντετριμμένη η κόρη του θύματος στο Live News, σημειώνοντας ότι «περισσότερο σκέφτομαι την αδερφή μου που είναι 16 χρονών και τη μητέρα μου».

O 55χρονος έδωσε σκληρή μάχη στο νοσοκομείο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top