Νέο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: Θα συνεχιστούν οι βροχές    

Τι αναφέρει στην επικαιροποίηση των στοιχείων η ΕΜΥ

Η κακοκαιρία EVA στην Αθήνα (Video Star)    

Επικαιροποιήθηκε σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ, To έκτακτο δελτίο που εκδόθηκε αρχικά στις 3 Νοεμβρίου 2022 και αφορά στην εξέλιξη της κακοκαιρίας EVA ( ανανεώνεται κάθε 12 ώρες).   

Κακοκαιρία EVA τώρα: Έντονα φαινόμενα στην Αττική -  «Βουλιάξανε» περιοχές

Επισημαίνεται ότι επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα συνεχίζουν να εκδηλώνονται κατά τόπους στη χώρα μας σήμερα Κυριακή (06-11-22) και έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (07-11-22). Η κακοκαιρία θα διατηρήσει ως κύρια χαρακτηριστικά της τα μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών παρότι το βαρομετρικό χαμηλό έχει λίγο εξασθενήσει.

Κακοκαιρία EVA: Φωτιά στο Χαϊδάρι από κεραυνό 

Η κακοκαιρία EVA στην Αθήνα

Η κακοκαιρία EVA στην Αθήνα  (φωτογραφία Ευρωκίνηση/Γ. Κονταρίνης)

Το χαμηλό με την ψυχρή ασταθή μάζα που το συνοδεύει, η οποία  βρισκόταν στο Ιόνιο τις πρώτες πρωινές ώρες, θα κινηθεί αργά ανατολικά, καθώς δεν το ευνοεί ιδιαίτερα το πεδίο των ανέμων, ενώ δεν τροφοδοτείται πλέον ούτε από κάποιες ψυχρότερες μάζες ή άλλες δυναμικές. 

Κακοκαιρία EVA: Πώς θα κινηθεί στην Αττική

Το αποτέλεσμα είναι οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες να συνεχίσουν να εκδηλώνονται μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (06-11-22) στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο και μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Κυριακής στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την Αττική και την ανατολική Πελοπόννησο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top