Υπόθεση Πετράλωνα: Αποκάλυψη Star - «Με είχαν κακοποιήσει σε όργια»

Ανατριχιαστικές οι περιγραφές των παιδιών

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης στα Πετράλωνα - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Σοκ κι αποτροπιασμό προκαλούν οι περιγραφές του 17χρονου και της 22χρονης αδερφής του στα Πετράλωνα που σύμφωνα με την καταγγελία τους έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο σπίτι τους.

Το STAR και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου φέρνουν στο φως νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση. Ο 17χρονος και η 22χρονη αδερφή του στη μήνυση κατά της μητέρας τους περιγράφουν αρρωστημένες καταστάσεις που έζησαν στα χέρια του πατέρα τους, του θείου τους και άλλων προσώπων και προκαλούν ανατριχίλα

Πετράλωνα: Αποκλειστικά στο Star o άνθρωπος που αποκάλυψε τη φρίκη

Σημειώνεται ότι ο πατέρας - κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια - υποστήριξε ότι δεν έχει πειράξει ποτέ τα παιδιά, ενώ φέρεται να υποστηρίζει ότι πίσω από την καταγγελία είναι ο συγγραφέας που έκανε μάθημα στα δύο αδέρφια.

Σπίτι κολαστήριο

Τα δυο παιδιά περιγράφουν τους γονείς τους ως δύο γονείς – τέρατα στη μήνυσή τους, όπου αποκαλύπτουν την κόλαση που ζούσαν μέσα στο σπίτι τους κι όχι μόνο. 

«Ο πατέρας μας, έπαιρνε τη Χ στα εργαστήρια της δουλειάς του και παρουσίαζε, πάλι, την καινούρια του σχέση, …, ως μητέρα, σε εμένα και τη Χ ενώ στη δεύτερη από εμάς, η γυναίκα αυτή και ο πατέρας μας, είχαν προτείνει άρρωστες σεξουαλικές καταστάσεις. Τη γυναίκα αυτή, η οποία έχει κακοποιήσει εμένα στα όργια και έχει εκθέσει σεξουαλικά τη Χ, ο πατέρας μου, την έφερνε μαζί του στις περισσότερες από τις συναντήσεις μας στους δύο παιδότοπους που βρισκόμασταν τις περισσότερες φορές.», λένε τα δύο παιδιά στη μήνυση που κατέθεσαν.

Πετράλωνα: Τι αποκαλύπτει ο αναπληρωτής Διευθυντής της Αθωνιάδας Σχολής

Οι περιγραφές του ενός εκ των παιδιών είναι πέρα από κάθε φαντασία. Περιγράφει έναν πατέρα γυμνό και μία μητέρα «αδιάφορη» που έβλεπε και δε μιλούσε, που αποσιωπούσε γεγονότα. 

«Ο πατέρας έβλεπε κι αντάλλασσε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου με φίλους του ιδίου και της μητέρας μου - κάποιοι εκ των οποίων τελικά είχαν παρευρεθεί και σε όργια οπού κακοποιήθηκα - «τ…ς» οι οποίες βρίσκονταν στο σπίτι κι έπεφταν από τα ντουλάπια. Συνδρομητική τηλεόραση στην οποία τον πιάναμε να βλέπει πορνό», αναφέρουν τα παιδιά στη μήνυσή τους.

«Ο συγγραφέας ευθύνεται για αυτά που λένε τα παιδιά»

Ο πατέρας που ασχολείται με την αρτοποιεία και φτιάχνει τσουρέκια και κριτσίνια κατά την απολογία του στην ανακρίτρια - το Μάιο του 2021 - ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος, όπως αποκαλύπτει το STAR. 

Πετράλωνα: Στο Άγιο Όρος ο 17χρονος μετά τις καταγγελίες βιασμού του

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Οι σχέσεις μου με τα τρία παιδιά μου ήταν τέλεια. Ο συγγραφέας πιστεύω ότι ευθύνεται για αυτά που λένε τα παιδιά. Η σύζυγός μου - όταν έγιναν οι αποκαλύψεις - δεν με πήρε κάποιο τηλέφωνο. Το γιο μου μάλιστα τον έπαιρνα στο εργαστήριο της δουλειάς μου και μία δύο φορές τους πήρα όλους στο εργαστήριο.», φέρεται να υποστήριξε ο πατέρας. 

«Τα παιδιά κάνουν αγώνα για να σταθούν στα πόδια τους»

Παρόλο που η πρώτη καταγγελία το 2017 αφορούσε μόνο στον βιασμό του αγοριού οι καταθέσεις αποκάλυψαν κακοποιήσεις που υπέστησαν και τα δυο κορίτσια της οικογένειας.

Αποκλειστικό: Η μήνυση των δύο παιδιών για βιασμό από τον πατέρα τους

Οι  γενετήσιες πράξεις τελούνταν σύμφωνα με τα στοιχεία σε σπίτι φιλικού ζευγαριού στην Καλλιθέα, σε αυτοκίνητο ακόμα και σε παιδότοπο, από  τον πατέρα, από ανδρόγυνο μαζί με τον πατέρα ακόμα και από το θείο, από τρεις γυναίκες - δύο Ελληνίδες και μία αλλοδαπή - που είχαν αναλάβει τη φύλαξη και τη φροντίδα του μικρότερου παιδιού της οικογένειας, ενός 11χρονου κοριτσιού. 

Τι απαντά η μητέρα στο STAR

Η μητέρα - μέσω των δικηγόρων της - απαντά στο STAR αναφορικά με τα όσα αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες 
«Έχει ζητήσει με εξώδικη όχληση προς τον φερόμενο «συγγραφέα» την άμεση  επιστροφή του παιδιού στην οικία της μητέρας. Συναισθανόμενη την δύσκολη κατάσταση που έχουν περιέλθει τα παιδιά της, δηλώνει ότι έχει πράξει παν ό,τι απαιτήθηκε για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή.», αναφέρουν οι δικηγόροι της μητέρας Μαρία – Πηνελόπη Λιακόγκονα και Αθανάσιος Μαρίνης. 

Μητσοτάκης: Εθνικό Σχέδιο για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Υπενθυμίζεται ότι για τις φρικτές καταγγελίες στην υπόθεση των Πετραλώνων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με σκληρή γλώσσα από τη Βουλή. 

"Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top